Nazaj na seznam zadetkov

Pohištvo po meri - Savinjska in Koroška regija, Mizarstvo Zelko

V podjetju Marcel Zelko s.p. iz Velenja, smo vam na voljo za pohištvo po meri. Nahajamo se v Velenju in k nam prihajajo stranke iz vse povsod - Savinjske, Koroške in tudi drugje.  

Naše Mizarstvo je zelo natančno, zanesljivo, odgovorno, diskretno, fleksibilno in strokovno usposobljeno za pohištvo po meri.

Naše delo odlikujejo dobre ideje, saj radi sledimo kaj se dogaja na našem področju dela, tako v tujini kot v Sloveniji in videno s pridom implementiramo v svoje delovanje, kar vedno znova požene navdušenje pri strankah, ki nas nato rade priporočajo naprej, ko se nekdo zanima za izdelavo pohištva po meri in dobrega mizarja na Koroškem, Savinjskem.

Na Savinjskem in Koroškem, smo znani kot najbolj konkurenčni ponudnik. Trudimo se za profesionalen in korekten odnos. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati, kako postaviti pohištvo, barve, vrsto lesa, vse, kar vas zanima v zvezi z našimi mizarskimi deli in storitvami.

Zagotovite si top ponudbo za pohištvo po meri na Savinjskem, Koroškem že danes že danes!

Za kakovostno pohištvo po meri smo vam na Savinjskem in Koroškem vedno na voljo

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju pohištva po meri. Velenje, Savinjska in Koroška, nas pozna kot resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Kakšni so končni izdelki, ki vam jih nudimo v mizarstvu Marcel Zelko s.p.?

  • visokokakovostni,

  • cenovno dostopni,

  • estetsko dovršeni ter

  • funkcionalni.   

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o pohištvu po meri na Savinjskem in Koroškem, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. 

V veselje nam bo sodelovati z vami!