Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje keramike Dornava, Štajerska, BOJAN GOMBOC S.P.

Iščete kvalitetnega in zaupanja vrednega mojstra, ki se profesionalno ukvarja s polaganjem keramike? V Dornavi na Štajerskem smo vam na voljo v podjetju BOJAN GOMBOC S.P. in smo uveljavljeni kot top ponudnik. Preverite, zakaj smo med najbolj konkurenčnimi na trgu.

Ker se naše stranke velikokrat v poplavi dimenzij in barv keramike izgubijo, smo vam na voljo za strokovno in tehnično svetovanje. Imamo posluh za vaše želje in zahteve, vedno pa strmimo k vašemu zadovoljstvu. Pri polaganju keramike smo pazljivi, da so končni rezultati izvedeni kvalitetno, estetsko, skladno z okolico in ostalimi elementi, funkcionalno in po prijaznih cenah.

Polaganje keramike izvajamo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah kjerkoli v Dornavi ali kjerkoli v okolici štajerske regije. Pred izvajanjem del zaščitimo prostor pred umazanijo in pred poškodbami, po končanih delih pa za seboj pospravimo.

Izvajamo polaganje keramike na območju Dornave in ostale Štajerske

BOJAN GOMBOC S.P. pred polaganjem keramike vedno najprej preveri njihovo kakovost. Prav tako uporabljamo visokokvalitetna veziva in ostale materiale in orodja. Prav tako pa pri svojem delu upoštevamo vsa priporočila varnosti pri delu.

Odlikujejo nas sledeče lastnosti:

  • zanesljivost,

  • natančnost,

  • odgovornost,

  • strokovno zanje,

  • profesionalen odnos...

Smo ciljno usmerjeni in vam pri polaganju keramike v Dornavi ali povsod po štajerski regiji nudimo sodobne, učinkovite, kvalitetne in ugodne rešitve. Pohitite in si priskrbite top ponudbo!