Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje keramike Gorenjska, REA, Fahrudin Kurić, s.p.

Iščete podjetje za polaganje keramike na Gorenjskem? Pravkar ste našli dobrega, ki bo vaše prostore preoblikoval v želene površine. REA, Fahrudin Kurić, s.p. smo specializirani za polaganje keramičnih ploščic ter nudimo celovite rešitve za vaše talne in stenske obloge povsod na Gorensjkem.

Na področju polaganja keramike imamo bogate izkušnje in svoje delo z veliko mero natančnosti opravljamo. Zanesljivi smo in vemo, kako doseči vrhunski rezultat.

Pri polaganju keramike so tako, kot na mnogih področjih pomembni dobri materiali, dobre ploščice. Če temu prištejemo mojstra, ki se spozna na svoje delo, ima pravo orodje in stremi k trdni in dolgotrajni namestitvi. Vsak detajl šteje, zato ne varčujemo pri pri izbiri materialov in času polaganja keramike.

Napisanemu Gorenjska lahko potrdi, bi nas želeli spoznati tudi vi?

Vsaka hiša, stanovanje, objekt je edinstven, kar pri nas dobro razumemo. Zato pristopamo k vsakemu projektu individualno in se prilagajamo vašim potrebam in željam. Pokličite nas in povejte kar bi želeli urediti. Z našo pomočjo bodo vaše želje postale realnost.

Poleg dobrih materialov pa je seveda za naročnika pomemben končni izgled. To je tisto kar se prvo opazi. Pri nas na Gorenjskem poudarjamo estetiko in natančnost pri vsakem kvadratnem centimetru, decimetru ali metru. Naš cilj je ustvariti površine, ki so ne le funkcionalne, ampak tudi vizualno privlačne.

Dober keramičar Gorenjska

Pri polaganju keramike je natančnost pomembna. Pri nas se osredotočamo na vsak detajl, da zagotovimo popolno namestitev brez napak. Pametno pa je tudi upoštevati čemu bo prostor služil ter se tudi tako izogniti določenim težavam pri polaganju keramike.

Polaganje keramike pri nas na Gorenjskem, pa ni le polaganje ploščic na neko osnovo. V sklopu tega opravila je potrebna tudi priprava podlage, hidroizolacija, fugiranje in zaključna dela. Pri nas dobite vse, kar potrebujete za popolno talno ali stensko oblogo.

Vaš dom ali poslovni prostor si zasluži le najboljše - nas. Pokličite za ponudbo. Prisluhnili vam bomo, se dogovorili za ogled in vam svetovali o možnostih za polaganje keramike.

Odgovornost, zanesljivost in veselje do dela so temelj našega dela na Gorenjskem. Prepustite svoj projekt nam in poskrbeli bomo, da boste zadovoljni s končnim rezultatom. Vaša pot do popolnih površin v domu, stanovanju, poslovnem objektu, se začne z nami!

Nahajamo se na Jesenicah, na Gorenjskem in pokrivamo celotno regijo. Naša lokacija nam omogoča hitro odzivanje in dostopnost.

Vaše površine se bodo zasvetile v svoji lepoti po našem polaganju keramike!

REA, Fahrudin Kurić, s.p. - kakovostno polaganje keramike na Gorenjskem