Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje ploščic in keramike Slovenija, Edin Okić s.p.

Iščete kakovostnega izvajalca, ki polaganje ploščič keramike po Sloveniji ponuja po ugodni ceni?

V podjetju Edin Okić s.p. iz Ivančne Gorice smo prava izbira za vas. Imamo strokovno znanje in izkušnje ter smo zaupanja vreden izvajalec del. Za nami je veliko število dobro izvedenih projektov naših strank, pri čemer stalno nadgrajujemo svoja znanja s področja polaganja keramike in trendov.

Na voljo smo vam tako v novogradnjah kot pri adaptacijah, delamo pa v stanovanjskih in poslovnih objektih. Pred začetkom del zaščitimo vse elemente, po končanem polaganju ploščic in keramike pa za seboj pospravimo.

Vse od začetka pa do konca sodelovanja, od izbire keramike do zaključka izvedbe del vam tudi strokovno svetujemo. Z nami dobite časovno optimalno in kvalitetno rešitev za najboljšo ceno, tako da ne odlašajte s kontaktom in si ugodno polaganje keramike v Edin Okić s.p. zagotovite čim prej.

Ugodno polaganje ploščic in keramike si zagotovite pri strokovnjakih podjetja Edin Okić s.p.

Ne glede na to, kateri prostor (zunanji ali notranji) hočete opremiti s keramiko, mi jo ugodno, hitro in natančno položimo. Keramične ploščice so lahko tako talna kot stenska obloga, seveda pa je potrebno biti pri izbiri pozoren. Talna keramika je recimo bolj obremenjena, dobro je da je protizdrsna ...

Če keramike še nimate, vam seveda pred polaganjem ploščic z veseljem svetujemo. Tako glede kakovosti, odtenkov ipd.

V kolikor ste že izbrali svoje keramične ploščice za kopalnico, kuhinjo ali kakšen drug prostor pa nas pokličite za ugodno polaganje. Keramiko položimo natančno, po vaših željah, v dogovorjenem roku in za dogovorjeno ceno.

Smo izjemno strokovni, odgovorni pri delu in zanesljivi. Polaganje ploščic in keramike je z nami še ugodnejše, ker poskrbimo, da ne prihaja do napak in posledično stroškov s sanacijo.

Samo še klik vas loči do top ponudbe, če iščete kvalitetno ter ugodno polaganje ploščic in keramike. V Edin Okić s.p. se z veseljem odzovemo na vaše povpraševanje.