Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje talne in stenske keramike Savinjska, Koroška, Štajerska, KERAMIČARSTVO AS d.o.o.

KERAMIČARSTVO AS d.o.o. iz Velenja, se ukvarja s polaganjem talnih oblog, stenskih oblog ter keramike na Savinjskem, Koroškem in Štajerskem. Na trgu se nahajamo že vrsto let, kar pomeni, da imamo številne pridobljene izkušnje, znanja, reference in zadovoljne stranke. Postanite del njih tudi vi in nas kontaktirajte za top ponudbo za polaganje keramike kjerkoli v širši okolici savinjske regije.

Keramičarska dela izvajamo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. KERAMIČARSTVO AS d.o.o. poskrbi za oblaganje tal in sten s keramiko. Moramo pa biti previdni, saj se keramične ploščice razlikujejo glede na namen - talne ali stenske ploščice. Razlika je tudi med keramičnimi ploščicami, ki se polagajo zunaj in znotraj objekta.

Strokovno usposobljeno KERAMIČARSTVO AS d.o.o. je nepogrešljivo tako pri stanovanjih kot pri poslovnih stavbah. Pred izvedbo del zaščitimo prostore in elemente v prostorih, po opravljenih delih pa za seboj pospravimo in počistimo.

Polaganje talne in stenske keramike zaupajte top ponudniku, zaupajte KERAMIČARSTVU AS d.o.o.

Zakaj na Savinjskem, Koroškem in Štajerskem, zaupati KERAMIČARSTVU AS d.o.o.?

  • ker nas odlikujejo učinkovitost, doslednost, visoka kakovost ter izvedba storitev v dogovorjenih rokih,

  • ker se našim naročnikom individualno posvetimo, poslušamo njihove želje in jim svetujemo,

  • ker vam pripravimo top ponudbo s konkurenčnimi cenami in top pogoji sodelovanja.

KERAMIČARSTVO AS d.o.o. pri keramičarskih delih uporablja le najbolj kvalitetne materiale in preverjeno opremo, ki nam omogoča optimalne rezultate. Sledimo novostim v naši dejavnosti, da tako svojim naročnikom nudimo sodobne, estetske, kvalitetne, udobne in funkcionalne rešitve z dolgo življenjsko dobo.

V kolikor vas zanimajo top storitve podjetja KERAMIČARSTVO AS d.o.o., smo vam na voljo, da nam zaupate vaše želje. Pričakujemo vaša povpraševanja.