Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje talnih in stenskih oblog Slovenija, MKK ULTRA

Iščete zanesljive ponudnika za polaganje talnih in stenskih oblog v Sloveniji? Pri podjetju MKK ULTRA smo eden izmed TOP PONUDNIKOV na našem območju.

Talne in stenske obloge se uporablja za dekoracijo, zaščito in izboljšanje funkcionalnosti določenih prostorov. Takšne obloge so lahko narejene iz različnih materialov, kot na primer les, keramika, kamen, laminat ...

Izbira materiala je odvisna od estetike in funkcije prostora. Da bo vaša odločitev lažja, se lahko obrnete nas.

Smo strokovnjaki za polaganje talnih in stenskih oblog v Sloveniji

Površine za polaganje talnih in stenskih oblog vam bomo ustrezno pripravili z najboljšimi orodji in materiali. Na ta način vam zagotovimo, da je material pravilno nameščen na steno ali tla. Pri uporabi cenenih materialov se lahko zgodi, da se obloge odlepijo ali se premaknejo, kar lahko povzroči poškodbe.

Fuge ustrezno zaščitimo s fugirno maso in tako preprečimo vdiranje vlage in nastanek plesni.

Na nas se lahko obrnete tudi za montažo različnih strojev in inštalacij

Res smo mojstri za polaganje talnih in stenskih oblog, ampak smo v Sloveniji znani tudi po montaži različnih strojev in naprav v vaših objektih.

Sedež našega podjetja se nahaja v Savinjski regiji, ampak smo vam na voljo tudi po drugih regijah Slovenije. Dobra beseda se hitro širi in ponosni smo na dejstvo, da se je naša storitev razširila tudi v tujino, še posebej v Avstrijo in Nemčijo.

Ko nas kontaktirate se vam popolnoma posvetimo. Pri delu upoštevamo vaše želje in jih poskušamo uresničiti. Smo odzivni in profesionalni.

Delo pravimo hitro in učinkovito.

Zastavljenih dogovorov se držimo in jih tekom vseh del tudi upoštevamo.

Oddajte nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo za polaganje talnih in stenskih oblog po celi Sloveniji. Seveda smo vam na voljo tudi za naše ostale storitve.