Nazaj na seznam zadetkov

Ponudnik interneta, televizije in telefonije, NHM SEVNICA

Pri nas vam ponujamo vse na enem mestu:

  • IP in mobilno telefonijo

  • Internet

  • Televizijo

Ponujamo pester program digitalnih in analognih programov. Odvisno od vaši želja. Prav tako imamo zelo hiter internet do 500 Mbit/s in ugodne pakete za posameznike in družine.

Ker pa se zavedamo, da v današnji hektiki nimate vsi časa pogledati vaše najljubše serije, filma in drugega, ko je na rednem sporedu, vam omogočamo tudi časovni zamik. Kar je odlično, tako ne zamudite ničesar in ob času, ki vam ustreza uživate v programu.

Ker pa se zavedamo, da je pri vseh končnih odločitvah pomembna tudi cena, smo za vas pripravili različne pakete, ki vsebujejo kar potrebujete in so cenovno sprejemljivi.

Odlična ponudba interneta, telefonije in televizije

Ste v dilemi, ne veste kaj bi vzeli, kaj točno potrebujete in imate za nas vprašanja? Pravi naslov za vse odgovore na to temo smo NHM SEVNICA. Obiščite našo spletno stran, stopite z nami v stik za več informacij in rade bolje vam bomo prisluhnili in sestavili paket vam po meri.

Potrebujete televizijo za babico? Bi radi dedku poiskali pravi paket v telefoniji? Potrebujete hiter internet ker izvajate delo od doma in morate biti povezani s svetom in s tem s svetovnim spletom?

Vse in še več vam lahko zagotovimo.

Priskrbite si svojo TOP ponudbo že danes. Ne omahujte in se pridružite širokemu krogu zadovoljnih naročnikov na naše pakete.

Ponudnik interneta, televizije in telefonije, NHM SEVNICA.

Naj pomagamo tudi vam.