Nazaj na seznam zadetkov

Posek in spravilo lesa Osrednja Slovenija, Gozdarstvo KORL

Urejanje vaše gozdne parcele prepustite strokovnjakom, ko smo pri podjetju Gozdarstvo KORL. Posek dreves je ena izmed nevarnejših gozdnih opravil. Če nimamo ustreznega znanja in izkušenj na tem področju, lahko pride do poškodb.

Naše podjetje lahko ta opravila opravi namesto vas. Z nami boste privarčevali na stresu in času in imeli boste pripravljen les na način, ki si za ga sami želite.

Poskrbite za svoje gozdove in se odločite za posek in spravilo lesa

Kadar se odločimo za posek gozda, po navadi želimo pridobiti les. Izvaja se lahko redno sečnjo, čigar glavni namen je prodaja oziroma pridobivanje kurilnega lesa, in negovalno sečnjo, ki služi odstranjevanju poškodovanega ali bolnega drevja. Z negovalno sečnjo lahko preprečimo širjenje bolezni in zajedavcev.

Pri podjetju Gozdarstvo KORL imamo na voljo vse potrebno orodje in mehanizacijo za opravljanje naših del. Redno skrbimo in vzdržujemo naše motorne žage in ostalo mehanizacijo. Pri delu uporabljamo tudi ustrezno delovno zaščito.

Za vas lahko poleg sečnje uredimo tudi spravilo lesa. To je tudi nevarno opravilo, pri katerem je potrebna ustrezna zaščita. Z našo pomočjo vam bomo vaš les pripravili po vaših željah in vam za spravili na ustrezno mesto.

Našim strankam nudimo le najboljšo storitev poseka in spravila lesa na območju Osrednje Slovenije

Smo zanesljivi izvajalec gozdarskih storitev na širšem območju Osrednje Slovenije. Sodelujemo s številnimi strankami, ki se zavedajo, da se lahko na nas zanesejo.

  • Posek in spravilo lesa opravimo znotraj določenih časovnih okvirjev.

  • Delo opravimo kakovostno in strokovno.

  • Poskrbimo za varnost.

  • Nudimo vam konkurenčne cene.

Oddajte nam povpraševanje in mi vam bomo pripravili posebno ponudbo za posek in spravilo lesa na območju Osrednje Slovenije.

Za več informacij o naših gozdarskih storitvah in možnosti sodelovanja z vami na vašem območju, smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.