Nazaj na seznam zadetkov

UNIKAT PEČARSTVO IN KERAMIČARSTVO, KRISTIAN VUZEM s.p.

UNIKAT PEČARSTVO IN KERAMIČARSTVO, KRISTIAN VUZEM s.p.
UNIKAT PEČARSTVO IN KERAMIČARSTVO
Puhova ulica 6, Ptuj
Prikaži številko
Pon - Pet: 9.00-12.00 in 13.00-17.00 Sobota: 8.00-13.00 Nedelja: Zaprto

Postavitev kamina Štajerska, Unikat, Kristian Vuzem s.p., pečarstvo in keramičarstvo

Keramičarstvo in pečarstvo Unikat na Ptuju deluje že več kot 10 let. Danes veljamo za strokovnjake na področju izdelave vseh vrst kaminov in peči, ponudbo pa dopolnjujemo še s polaganjem keramike.

Naše delo temelji na bogatem znanju, ki so nam ga predali mojstri prejšnjih generacij. Dopolnjujemo ga tudi z vedno novimi znanji o materialih in trendih. Kamini namreč postajajo vse bolj priljubljen element pri oblikovanju prostorov in želimo si, da lahko ponudimo postavitev kamina za vsak prostor oziroma vsako željo naših strank.

Del ponudbe, ki obsega različne pečarske izdelke, kamine, krušne peči, dimnike, keramiko najdete na naši spletni strani, za vse individualne želje pa se obrnite na nas osebno v salonu na Ptuju med ponedeljkom in soboto. Pripravili vam bomo ponudbo po vaši meri!

Postavitev unikatnega kamina prepustite nam

Ste se torej odločili, da boste imeli doma kamin, zdaj pa iščete podjetje, ki bo izvedlo postavitev. Z vami smo na vseh korak od izbire, nakupa, dobave do izvedbe.

  1. korak do novega kamina

Oglasite se v našem salonu in si oglejte ponudbo Unikat kaminov. Zaupajte nam, kaj vam je všeč, v kateri prostor želite postaviti kamin in kakšen proračun imate pripravljen. Naši svetovalci vam bodo predstavili različne kaminske vložke, da boste lahko izbrali resnično po svoji meri.

  1. korak: Dobava in postavitev kamina

Ko se v salonu dogovorimo o vseh podrobnostih, kako naj vaš novi kamin izgleda in kdaj naj bo narejen, zagotovimo dobavo in se oglasimo na vaši lokaciji ter pričnemo z delom. Postavitev kamina med drugim obsega

  • Priklop na dimnik

  • Priključitev na centralno ogrevanje

  • Programiranje in zagon

  • Obzidava kamina - oblaganje s keramiko, kamnom ...

  1. korak - uživajte v uporabi, v toplem domu in udobju, funkcionalnosti ter estetiki, ki jo kamin prinaša.

Oddajte nam povpraševanje in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo in izvedli kvalitetno storitev.