Nazaj na seznam zadetkov

Privat živalski vrt - ZOO park Rožman

ZOO park Rožman je privatni živalski vrt, ki se nahaja med Ljubljano in Vrhniko, natančneje v Horjulu, je odprt za obiskovalce vse dni v tednu med 10:00 in 19:00 uro.

Pri nas nudimo dom osirotelim, zapuščenim živalim, živalim, ki jim zdravje ne služi ravno najbolje. Kar se je pričelo z oskrbo in prostovoljnim delom za dobrobit živali, je danes preraslo v dobro poznan ZOO park Rožman.

Pri nas je vstopnina prostovoljna, vsa finančna sredstva pa so namenjena skrbi za naše varovance.

Nudimo profesionalno pomoč in zdravstveno oskrbo poškodovanim, bolnim in hendikipiranim živalim. Trudimo se za vsako žival posebej, saj večina izmed nastanjenih pri nas nosi s seboj svojo zgodbo. Spoznajte jih.

TOP ideja za izlet.

Zavetišče za prosto živeče in eksotične živali

Privat živalski vrt - ZOO park Rožman je odlična ideja za izlet in preživljanje vašega prostega časa v naravi. Obiščite nas z družino, naj otrokom predstavimo živali in svoje delo. Pri nas lahko opazujete:

volkove, sove, tigra, pave, divje prašiče, srne, osle, koze, medveda, ovce, papige, ježevce, kozoroge, zajce, severnoameriške rakune, konje, ponuja, lamo, račke in še bi lahko naštevali.

Prav za vsako žival se trudimo nuditi najboljše pogoje za bivanje, da bi ji bilo pri nas lepo in bi se dobro počutila. Pri tem pa nam lahko pomagate tudi vi z vašim obiskom ali nakupom koledarja.

Ob posebnih priložnostih pa v našem privatnem živalskem vrtu priredimo tudi razstavo, kot recimo razstavo jaslic in praznično krasitev, ki popestri obisk ZOO parka Rožman.

Obiščite TOP privat živalski vrt - ZOO park Rožman in spoznajte njegove čudovite prebivalce.