Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev, ForDog

Privoščite vašemu ljubljenčku le najboljšo kvaliteto hrane! Pri ForDog obožujemo naše štironoge prijatelje, zato vam nudimo profesionalno prehrano in kvalitetne naravne dodatke.

Naša ponudba obsega prodajo hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev, za kinološke klube, njihove člane, tekmovalce in posameznike, ki bi radi poskrbeli za zdravje svojih živali.

Zaupajte našim izkušnjam s prodajo hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev

ForDog je podjetje, ki temelji na naših lastnih dolgoletnih izkušnjah na področju lastne vzreje, športnih tekmovanj in razstav.

Naš cilj je, da vam s prodajo hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev nudimo hrano, ki bo poskrbela za dobro počutje živali. Za vas smo izbrali:

  • kvalitetne izdelke za prehrano psov in mačk,

  • prehranska dopolnila,

  • priboljški,

  • tekače za pse in ostalo opremo.

V okviru našega podjetja si lahko pogledate tudi našo ponudbo nožev Blacksmith.slo.

Izkoristite našo prodajo hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev

Sodelujemo z različnimi podjetji in strokovnjaki, iz področja vzreje in skrbi za hišne ljubljenčke.

Izdelki podjetja ForDog so namenjeni vzrediteljem, vsem, ki se ukvarjajo s športno kinologijo, kinološkim društvom, klubom, kot tudi posameznikom, ki želijo poskrbeti za kvalitetno življenje njihovih ljubljenčkov.

Pri prodaji hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev lahko izbirate med različnimi vrstami pasje in mačje hrane. Nudimo vam suho, mokro in hladno stiskano hrano, ki je na voljo v različnih okusih.

Vzreja hišnih ljubljenčkov je pomembno opravilo, pri katerem ima prehrana ključno vlogo. Zaupajte podjetju ForDog in poskrbite za zdravje svojih živali z našo kvalitetno prodajo hrane za hišne ljubljenčke vzrediteljev.

Naše izdelke lahko kupite v naši spletni trgovini ali pa nas lahko srečate v živo na raznoraznih razstavah psov in mačk po Sloveniji, kjer vam nudimo vse naše izdelke. Kje nas lahko najdete in o naših aktualnih dogodkih, vabljeni k spremljanju naše Facebook strani.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.