Nazaj na seznam zadetkov

Casem Senčila - Vaš partner za prodajo in servis po vsej Sloveniji

Prostori z namestitvijo senčil postanejo veliko bolj udobni, estetski in varni. Senčila omogočajo omejevanje svetlobe v prostoru in s tem ustvarjanje prijetnega ambienta. Istočasno preprečujejo tudi neželene poglede v notranjost.

Ker je na trgu danes na voljo pestra izbira materialov in tipov senčil, običajno predstavljajo tudi estetski dodatek objektom, tako zunaj kot znotraj. Kupci lahko izbirajo med najrazličnejšimi barvami, da se senčila popolno uskladijo s talnimi oblogami, opremo ali drugimi željami.

Določena senčila, predvsem zunanje rolete ali žaluzije, predstavljajo tudi dodatno varnost vašega doma, popolno udobje pa si zagotovite predvsem s tem, ko se odločite za praktične sisteme odpiranja in zapiranja.

Strokovnjaki za senčila - od prodaje, montaže do hitrega servisa po Sloveniji

Pri Casem se s senčili ukvarjamo že dalj časa. Iz začetkov v Ljubljani, kjer imamo sedež še danes, smo prepoznavnost hitro razširili po Sloveniji, saj imamo dobro organizirane ekipe monterjev in serviserjev, ki so vam ne glede na lokacijo na voljo v najkrajšem možnem času.

Prodaja Senčil

Naša ponudba vključuje širok spekter zunanjih in notranjih senčil. Ponosni smo na našo pestro izbiro izdelkov, ki vključujejo:

  • Tende

  • Plise senčila

  • Komarniki

  • Žaluzije

  • Zavese

  • Rolete

  • Roloji

Montaža Senčil

Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja natančno in zanesljivo montažo senčil na vašem domu ali poslovnem objektu. Poskrbimo za varno nameščanje, vedno pa vam svetujemo tudi glede pravilne uporabe oziroma vzdrževanja z namenom, da bodo vaša senčila dosegla svojo maksimalno življenjsko dobo.

Servis Senčil

Razlogov, zakaj nas stranke pokličejo za servis senčil je kar nekaj. Med drugim servisiramo stara in obrabljena senčila, senčila, ki so jih poškodovali vremenski vplivi, velikokrat pa se je s senčili tudi nepravilno ravnalo in je prišlo do poškodb oziroma napak v delovanju.

Za vse našteto lahko poskrbimo tako, da zamenjamo tkanine, ki so narejene iz kakovostnih materialov, ter da poskrbimo za pokvarjene mehanizme.

Ob vsakem obisku vam tudi svetujemo in ocenimo, ali je servis senčila sploh še smotrn, ali pa bi bilo primerneje, da se odločite za nakup novih. Odločitev je vaša, mi pa poskrbimo, da dobite

  • Brezplačno svetovanje na domu, kjerkoli v Sloveniji

  • Natančne izmere na objektu

  • Izdelavo in montažo novih senčil oziroma servis obstoječih

Obrnite se na nas za več informacij.