Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja kamnitih tlakovcev in plošč Slovenija, Hrvaška, KAMENPLUS

Pri podjetju KAMENPLUS se spoznamo na kamen. Sedež našega podjetja se nahaja v prestolnici Krasa, v Sežani, kjer dobro poznamo obdelovanje različnih vrst kamna.

Naše podjetje smo ustanovili, zato, da bi slovenskemu trgu ponudili kvalitetne kamnite tlakovce in plošče ter njihovo zaščito. Našo storitev izvajamo po celi Sloveniji in smo jo razširili tudi na sosednjo Hrvaško.

Čiščenje in globinska zaščita kamnitih površin v Sloveniji in na Hrvaškem

Pri čiščenju uporabljamo različne detergente, ki so primerne za posamezne vrste madežev. Z njimi vam lahko odstranimo:

  • ostanke cementa, mavca, fugirnih mas, solitrov in prašnih delcev po zaključenih gradbenih delih,

  • madeže olja, masti,

  • mineralne nanose, alge, mahove,

  • barvo, grafite,

  • rjo,

  • soliter in stare premaze.

Po čiščenju vam kamnite površine globinsko zaščitimo in jim z loščili vrnemo sijaj.

Kamen je odporen material, ampak ni odporen na vse. S tehniko globinske zaščite lahko površine dolgotrajno zaščitimo proti olju, nečistočam in vpijanju vode. Z nanosom globinske zaščite se izgled vašega materiala ne bo spremenil.

Pri nas lahko kupite kamnite tlakovce in plošče

Z našimi čudovitimi kamnitimi tlakovci in ploščami si lahko uredite zunanjost vašega doma in poskrbite za poseben izgled, ki bo privlačil vse poglede.

Izdelke vam prodajamo po konkurenčnih cenah.

Na materiale, ki jih prodajamo se lahko zanesete. Naša storitev je hitra. Vi nam le sporočite, kaj potrebujete in mi vam bomo vaše želje uresničili.

Kamniti tlakovci in plošče so lahke za vzdrževanje in čiščenje, za kar lahko uporabite naše izdelke.

Materiali in sredstva se s časom razvijajo in vedno se nova pojavljajo na trgu. Znotraj našega podjetja te spremembe spremljamo in se o njih izobražujemo. Obsegamo širok spekter znanja, s katerim vam lahko svetujemo

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite lep in čist izgled doma in okolice. Za vprašanja in dodatne informacije nas pokličite ali pošljite elektronsko sporočilo.