Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja osebnih vozil Dacia, Sežana, AVTOCENTER NOVAK trgovina in servis d.o.o.

V podjetju AVTOCENTER NOVAK trgovina in servis d.o.o. iz Sežane, smo uveljavljeni kot kakovostni ponudnik prodaje in odkupa vozil:

  • Dacia,

  • Ranault. 

Med drugim vam nudimo tudi zanesljiv servis in pregled avtomobila za tehnični pregled. Prav tako vam je pri nas na voljo servis izpušnega sistema, zavornega sistema, avtomobilske klime, motorja in podvozja, ter pa prodaja in odkup vozil.

Naše storitve odlikuje strokovna storitev in strokovno osebje, najkonkurenčnejše cene storitev in artiklov ter garancija na opravljene storitve. 

Naše podjetje posluje že skoraj 30 let. Nenehno rastemo, se razvijamo in napredujemo ter sledimo inovacijam po svetu.

Poleg Renault vozil nudimo tudi prodaja osebnih vozila Dacia. Dacia, kjer se preprostost sreča z zmogljivostjo. Omenjena znamka prinaša zanesljiva, cenovno dostopna in praktična osebna vozila.

Glede na vaše želje in preference, osebna vozila Dacia ponujajo izjemno razmerje med kakovostjo in ceno.

Vozila Dacia veljajo za cenovno dostopna vozila brez kompromisov pri kakovosti, poleg tega pa slovijo tudi po trpežnosti in zmogljivosti. Odkrijte enostavnost, zanesljivost in praktičnost z našimi vozili v Avtocentru Novak, v Sežani.

Prodaja vozil Renault Sežana

Odkrijte lepoto in zmogljivost z vozili Renault.

Vabljeni v naš avto salon v Sežani, kjer se eleganca sreča z inovacijami, kjer zmogljivost združuje udobje - to so Renault vozila. Naša ponudba vozil vas popelje na nepozabno testno vožnjo, kjer boste doživeli udobje, varnost in napredne tehnologije.

Verjamemo, da boste pri nas v Sežani našli pravo Renault vozilo zase. Se sprašujete zakaj ravno renault?

Vozila Renault se ponašajo z inovacijami, ki presegajo pričakovanja. S tehnološkimi rešitvami, pametnimi asistenčnimi sistemi in okolju prijaznimi pogonskimi enotami boste doživeli prijetno izkušnjo.

Poleg tega vozila znamke Renault odsevajo sodoben dizajn in eleganten videz, čiste linije in premišljena notranjost, ki pritegne marsikateri radoveden pogled.

Sistem za preprečevanje trčenja, sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu in številne druge inovacije, zagotavljamo voznikom občutno pomagajo pri vožnji.

Iščete družinski avtomobil? Mogoče mestni avto? Se navdušujete nad električnim vozilom ali bi raje imeli športni terenec? V naši prodaji Renault vozil v Sežani boste zagotovo našli vozilo, ki vam bo ustrezalo.

Pričakujemo vas v našem salonu, kjer opravite servis in nakup vozila Renault ali Dacia.

Vabljeni v Sežano!