Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja pohištva Dolenjska

Podjetje RA-J d.o.o. se ukvarja s prodajo pohištva. Nahajamo se na Dolenjskem, k nam pa prihajajo stranke iz vse Slovenije, saj slovimo po visoki kakovosti naših izdelkov. Preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike in si priskrbite odlične pogoje sodelovanja še danes.

Odlikuje nas odlično poznavanje trga in ciljna usmerjenost, poleg visoke kvalitete pa na prvo mesto postavljamo tudi strankino zadovoljstvo. Imamo posluh za vse vaše želje in zahteve, na voljo pa smo vam tudi za svetovanje. Pri prodaji pohištva se vam individualno posvetimo in si za vas vzamemo čas. Nudimo vam tudi izmere na terenu.

V sklopu prodaje pohištva vam nudimo tudi stavbno pohištvo, kot so na primer:

  • vhodna vrata,

  • notranja vrata,

  • lesena okna z okovjem.

Stavbno pohištvo, ki vam ga nudimo je predvsem od podjetja Lip Bled.

Preverite naš program prodaje pohištva na Dolenjskem

V naši prodaji pohištva boste našli opremo za spalnice (Lip Bled, Alples, Iles, Istradom), dnevne sobe, predsobe, otroške in mladinske sobe, jedilnico, kopalnico, pa tudi pisarno. Izberete lahko posteljne sisteme (Optimo) ali vodne postelje (Stillwater), prav tako pa vam nudimo izbiro kljuk in talnih oblog.

Posebno pozornost dejemo širok izbor vgradnih omar (Izi Compo), ki vam omogočijo popoln izkoristek prostora in prilagodljivost potrebam vsakega posebej.

RA-J d.o.o. podjetje vam prti prodaji pohištva nudi občasne akacije, ki so časovno omejene, zato ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo še danes.

Zagotavljamo vam top ponudbo, ki zajema kvalitetno pohištvo, prijazne cene, spoštljiv odnos, ustrežljivost, hitro odzivnost in upoštevanje vaših idej.

Stopite v stik z nami in nas kontaktirajte za prodajo pohištva na Dolenjskem. Veselimo se vašega povpraševanja in skupnega sodelovanja.