Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja rabljenih viličarjev Ljubljana, MAVITA

Če se ukvarjate z industrijo, obrtno panogo ali pa imate v lasti skladišče, je viličar vaš glavni pomočnik za enostaven premik blaga in predmetov.

V podjetju MAVITA iz Ljubljane imamo za vas pripravljeno široko ponudbo različnih viličarjev. Smo strokovnjaki za prodajo novih in rabljenih viličarjev. Pri nas boste našli različne tipe in blagovne znamke viličarjev, ki bodo ustrezali vašim potrebam.

Izkoristite našo ponudbo prodaje rabljenih viličarjev

Rabljeni viličarji so odlična ideja za vse, ki si želijo delujoči stroj po ugodni ceni. Vsi viličarji iz naše ponudbe so preverjeni in delujoči.

Pri nas lahko kupite nove in rabljene:

  • dizelske viličarje,

  • plinske viličarje,

  • električne viličarje,

  • težje viličarje in

  • EX viličarje.

Poleg prodaje rabljenih viličarjev, vam nudimo tudi izposojo viličarjev iz naših prostorov v Ljubljani

V primeru, da viličar v vašem podjetju ali obratu neha delovati, vam pri podjetju MAVITA zagotovimo nemoteno delovanje vašega delovnega procesa. Tudi če želite preizkusiti primernost viličarja, ki ga kasneje želite kupiti, si ga lahko pri nas sposodite.

Izbranega viličarja brez težav dostavimo na vašo lokacijo. Zanesete se lahko na to, da bo vaša naprava ob pravem času na vašem naslovu.

V ceno najema viličarja je vključeno vzdrževanje in popravilo morebitnih napak.

Pri prodaji rabljenih viličarjev ali nove opreme vam bodo naši strokovnjaki iz Ljubljane z veseljem svetovali. Glede na vaše želje in potrebe vam bomo predlagali ustrezne viličarje, med katerimi boste lahko izbirali.

Oddajte nam povpraševanje ali si poglejte našo ponudbo prostih viličarjev na naši spletni strani.