Nazaj na seznam zadetkov

Proizvodnja, montaža, izdelava in sestava kovinskih konstrukcij

Pri podjetju DIDAKO MONTAŽA d.o.o. smo specializirani za proizvodnjo, montažo, izdelavo in sestavo kovinskih konstrukcij. Da smo se uvrstili med top ponudnike nam je pomagal:

  • naš spoštljiv odnos do strank

  • naša profesionalnost

  • vrhunska končna kakovost

  • konkurenčne cene

  • naša zanesljiva in odgovorna ekipa.

Svojim cenjenim strankam pa občasno nudimo tudi morebitne akcijske popuste, zato ne odlašajte in nas povprašajte za top ponudbo, ki je časovno omejena.

Kar se tiče kovinskih konstrukcij, so te cenovno ugodne. Imajo večjo nosilnost kot beton, priprava tal in temeljev za kovinske konstrukcije pa je tudi manj zahtevna. Že izdelane kovinske konstrukcije pa nam dajejo odlične možnosti za dodelavo in predelavo.

Proizvodnja, montaža, izdelava in sestava kovinskih konstrukcij, DIDAKO MONTAŽA d.o.o.

Pri izdelavi kovinskih konstrukcij upoštevamo več dejavnikov. Odvisna je tudi od vrste kovine, iz katere je konstrukcija narejena. To izberemo glede na namembnost.

V podjetju DIDAKO MONTAŽA d.o.o. vam nudimo strokovnost in profesionalnost. Zaupajte nam proizvodnjo, montažo, izdelavo in sestavo kovinskih konstrukcij. Odlikujejo nas dosedanje izkušnje, ki jih nimamo malo. Naše znanje neprestano izpopolnjujemo da vam tako zagotavljamo le najbolj sodobne in kvalitetne storitve.

Ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo za kovinske konstrukcije. Mi vam zagotavljamo optimalne rešitve.