Nazaj na seznam zadetkov

Prototipna tiskana vezja Slovenija, ELGOLINE

Smo Elgoline, vodilo podjetje za izdelavo prototipnih tiskanih vezij v Sloveniji. Že vrsto let sodelujemo z Inštitutom Jože Štefan, s katerim izdelujemo tehnološke izdelke, po katerih smo znani ne le doma, temveč tudi po tujini.

Znani smo po svoji izdelavi tiskanih vezij, ki se jih uporablja v različnih elektronskih napravah in komponentah. Na nas se obračajo številna podjetja, saj vedo, da nudimo le najboljše izdelke.

Stremimo k temu, da vam zagotovimo kakovostno storitev in postanemo najboljši proizvajalec za prototipna tiskana vezja v Sloveniji in srednji Evropi.

Kako bomo to dosegli?

Pri izdelavi tiskanih vezij si pomagamo z najsodobnejšo tehnologijo. Uporabljamo zanesljiva, profesionalna orodja in materiale, preverjene kakovosti. Izdelava prototipnih tiskanih vezij temelji na bogatem znanju in izkušnjah kadra, ki se stalno izpopolnjuje. Sledimo trendom doma in po svetu, stremimo k izboljšavam izdelave tiskanih vezij in ohranjanju maksimalno zadovoljnih kupcev.

Zato poleg kvalitete zagotavljamo kratke roke izdelave prototipnih tiskanih vezij v Sloveniji in kar najbolj prijazne cene. Pridobite ponudbo in se prepričajte sami!

Poleg izdelave tiskanih vezij tudi zvijava vezja in SMT šablone

Smo strokovnjaki za različne tiskanih vezij. V naši ponudbi boste poleg prototipnih tiskanih vezij našli tudi:

  • toga vezja,

  • zvijava in togo zvijava vezja,

  • SMT šablone in druge posebnosti.

Odlikujejo nas:

  • izkušeno osebje,

  • nadzor kakovosti in

  • dolgoletna tradicija.

Specializirani smo za hitro dostavo prototipov in manjših serij ter stalno izboljšujemo naše storitve in s pridom izpolnjujemo zahteve po kakovosti naših kupcev. Vsaki izmed naših strank se posebej posvetimo in vam pripravimo naročene izdelke znotraj zastavljenega časovnega okvirja.

Na nas se lahko brez težav obrnete tudi z vsemi vašimi vprašanji. Naša ekipa je izkušena in ima na voljo obširna znanja, s katerimi vam z veseljem tudi strokovno svetujemo.

Pošljite nam povpraševanje, če vas zanima ugodna izdelava tiskanih vezij najboljše kakovosti in poiskali bomo najboljšo rešitev za vas ter vaše naročilo pripravili tako, da se boste zadovoljni vračali, ko boste naše usluge ponovno potrebovali.

Elgoline smo edina in prava rešitev za prototipna vezja v Sloveniji.