Nazaj na seznam zadetkov

Računovodski servis Trzin

Odpirate podjetje in izbirate računovodski servis, ki vam bo ponudil podporo v poslovnih začetkih?

Imate podjetje že dolgo, a želite zamenjati računovodstvo, ki za vas knjiži poslovne dogodke?

Izberite pametno, izberite Konto N d.o.o. iz Trzina.

Smo računovodska družba z dolgoletnimi izkušnjami. Na trgu utrjujemo konkurenčen položaj v svoji dejavnosti že od leta 2003. Do danes smo postali prepoznavni kot zaupanja vreden partner in podjetje z visokim nivojem kvalitete, kar se tiče izvedbe računovodskih in knjigovodskih storitev in sodelovanja s strankami.

Zakaj računovodski servis Konto N iz Trzina?

Namesto vas opravljamo dela, za katera smo ustrezno usposobljeni.

Če imate računovodski servis, ki mu zaupate, da bo storitve izvedel v rokih, odgovorno in pravilno, boste imeli več časa delati tisto, kar znate in kar radi delate. Brez skrbi se boste posvetili svojim funkcijam oziroma delovnim nalogam v podjetju, vedoč, da je za poslovne knjige že poskrbljeno.

Pri nas vse opravljene storitve temeljijo na znanju in izkušnjah. Sledimo zakonodaji, jo redno spremljamo in vas o pomembnih novostih za vaše podjetje, dejavnost tudi obveščamo. Ob tem smo seznanjeni z računovodskimi standardi, posebno pozornost pa namenjamo tudi poglobljenemu spoznavanju vašega dela. Tako res dobite računovodski servis po meri in storitve, ki jih dejansko potrebujete.

Nudimo konkurenčne cene računovodskih storitev

Zavedamo se, da je izbira računovodskega servisa odvisna tudi od cene storitev. Pošljite nam povpraševanje, da vam lahko pripravimo individualno ponudbo.

Cena računovodskih in knjigovodskih storitev je namreč odvisna od obsega in zahtevnosti dela, načina vašega poslovanja pa tudi individualnih potreb in želj.

Nekatera podjetja zunanjemu računovodskemu servisu prepustijo le določen del storitev, določen pa opravijo sama. Seveda nam lahko prepustite tudi kompletno vodenje računovodstva, dodatno pa po potrebi opravljamo tudi različna svetovanja.

Vsekakor pa vam lahko zagotovimo pošteno oziroma konkurenčno ceno na območju Ljubljane z okolico, zato se ne bojte povprašati po ceniku in drugih informacijah, ki jih še potrebujete, za pametno izbiro.