Nazaj na seznam zadetkov

Regijski časopis v Primorsko-notranjski regiji, Notranjsko-primorske novice

Ste radi na tekočem z vsemi novicami? Iščete zanesljiv vir informacij iz Primorsko-notranjske regije? Bi radi oglaševali svoje podjetje ali storitev v vaši regiji? V tem primeru je podjetje MEDIA 2020 pravi naslov za vas!

Ukvarjamo se z izdajanjem časopisov in tako naše bralce že leta obveščamo o vseh aktualnih novicah na področju lokalne politike, gospodarstva, kulture, izobraževanja, športa in drugih dejavnosti.

Smo najboljši regijski časopis v Primorsko-notranjski regiji

V okviru našega podjetja redno izhaja regijski časopis Notranjsko primorske novice, ki nosi naziv najbolj branega časopisa v regiji.

Vse aktualne novice in oglasi so našim bralcem na voljo na 24 straneh. Brezplačno pa ga prejmejo vsa gospodinjstva v Primorsko-notranjski regiji in občini Logatec.

Z našim časopisom želimo krepiti regijsko identiteto in prepoznavnost domačega okolja.

Zakaj se odločiti za naš regijski časopis v Primorsko-notranjski regiji?

Osredotočeni smo na lokalno dogajanje in pokrivamo vse, kar se dogaja v vašemu kraju. Našo ekipo sestavljajo izkušeni novinarji, ki so predani svojemu poklicu in imajo bogate izkušnje o poročanju pomembnih dogodkov in podajanju točnih in zanesljivih informacij.

V našem regijskem časopisu v Primorsko-notranjski regiji boste našli različne tematike: gospodarstvo, tehnologija, šport, kultura, infrastruktura, turizem, zanimivosti in ostale aktualne dogodke.

Naš časopis je vsak mesec na voljo vsem našim bralcem iz Primorsko-notranjske regije. Smo zanesljivi, zato veljamo tudi kot najbolj brani časopis v regiji.

Strani našega časopisa lahko izkoristite za oglaševanje vašega podjetja, izdelka ali storitve. Skupaj z nami boste dosegli širok spekter bralcev in brez težav razširili svojo besedo.

Ne zamudite več nobenega pomembnega dogodka, informacije ali zgodbe s pomočjo našega regijskega časopisa v Primosko-notranjski regiji. Ostanite skupaj z nami povezani z lokalnim okoljem.

Za vse informacije ali vprašanja smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktov, sledite nam lahko tudi na naši Facebook strani.