Nazaj na seznam zadetkov

Okrepčevalnica Škrnic'lj, Andrej Belovič s.p.

logo
Škrnice'lj, BTC Ljubljana
Italijanska ulica 7, Ljubljana, Slovenia
Prikaži številko
Pon - Pet: 10:00–15:00

Restavracija s toplo hrano na žlico, BTC Ljubljana, Okrepčevalnica Škrnic'lj, Andrej Belovič s.p.

Se sprašujete, katera je dobra restavracija, ki vam nudi jedi na žlico in osebni prevzem? Mi vemo! Imenuje se Okrepčevalnica Škrnic'lj, Andrej Belovič s.p. in se nahaja v BTC-ju pri tržnici, v Ljubljani.

Naša restavracija se nahaja na prijetni lokaciji, kjer bodo vaše brbončice razvajale naše slastne jedi.

Pridite in se pustite razvajati v toplem in domačem okolju, kjer vas pričakuje naše prijazno in ustrežljivo osebje, da vas razvaja z dnevno pripravljenimi jedmi na žlico iz kakovostnih sestavin ali pa vam pripravi hrano za osebni prevzem.

Prostor, kjer se nahaja naša restavracija je urejen in čist. Poznani smo kot odlična izbira za tiste, ki si želijo okusnih in zdravih obrokov.

Vabljeni vsak dan med delovniki od 10:00 do 15:00 ure.

Restavracija s toplo hrano na žlico, BTC Ljubljana, vam je na voljo od ponedeljka do sobote

Za pripravo jedi v naš restavraciji uporabljamo izbrana sveža živila vrhunske kakovosti, pripravljamo pa jih:

  • predano,

  • z ljubeznijo in domišljijo,

  • na osnovi izvirnih in inovativnih receptov.

Naša prioriteta je dobro počutje in zadovoljstvo naših gostov, zato vam poleg odličnih jedi v naši dobri restavraciji nudimo tudi žepu prijazne cene. Vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam.

Pridružite se mnogim našim zadovoljnim strankam, ki nas rade obiskujejo in si pri nas privoščijo okusno malico, kosilo in odnesejo porcije še za domov.

Ne odlašajte in se prepričajte sami, zakaj nas priporočajo kot najboljšo restavracijo s toplimi jedmi na žlico in osebni prevzem hrane v BTC-ju Ljubljani. Kontaktirajte nas preko navedenih kontaktov za dodatne informacije. Veselimo se vašega obiska!