Nazaj na seznam zadetkov

Restavriranje notranje opreme za plovila, Navis Touch up, Aljaž Markelj, s.p.

Podjetje Navis Touch up, Aljaž Markelj, s.p. se ukvarja z restavriranjem notranje opreme na plovilih. Imamo profesionalen pristop do dela in slovimo kot zaupanja vreden ponudnik. Smo med top ponudniki, kar smo si prislužili z našim odnosom do strank, do dela, s kvaliteto, primerno ceno... Preverite!

Pri restavriranju notranje opreme za plovila uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, ker pa imamo veliko znanja in izkušenj, pa vam bomo svetovali ob izbiri pravega gradiva. Kot se za top ponudbo spodobi, vam zagotavljamo visok nivo kvalitete in konkurenčne cene. Poglejte si, zakaj nas izbere vedno več strank.

Ko nas izberete za restavriranje notranje opreme na plovilih, si za vas vzamemo čas in vaše želje, ideje in zahteve želimo še preseči. Naš pristop je individualen in korekten. Pri delu smo učinkoviti, dosledni, natančni, prilagodljivi in ga opravimo v najkrajšem možnem času.

Pripravimo vam top ponudbo za restavriranje notranje opreme za plovila

V sklopu restavriranja notranje opreme za plovila objavljamo in popravljamo opremo za salone, spalnice in ostale prostore plovil, tako motornih čolnov kot jadrnic, ladij, jaht, tudi najbolj luksuznih. Navis Touch up, Aljaž Markelj, s.p. je podjetje, ki obnovi in servisira notranjost jahte. Popravila izvajamo na skoraj vseh površinah. Specializirani smo za delo na vseh jahtah velikih blagovnih znamk, kot sta Lurssen in Oceanco in mnogih drugih. Popravljamo tudi usnje, poškodbe na omarah, na tleh...

Uporabljamo sodobne materiale z modnimi vzorci in v modnih barvah, ki se skladajo z ostalimi elementi, saj želimo doseči estetski in eleganten videz končnega izdelka. Po restavriranju notranje opreme, je pohištvo lepo, urejeno, privlačno in obnovljeno po vašem okusu. Služilo vam bo še dolgo, saj ostane visoke kakovosti in ima dolgo življenjsko dobo.

Veselimo se sodelovanja z vami, zato nam zaupajte vaše želje, vezane na popravilo, obnovo, servis in restavriranje notranje opreme v plovilih. V celoti se vam bomo posvetili in vam pripravili top ponudbo.