Nazaj na seznam zadetkov

Iščete dobro keramičarstvo? Za Osrednjo Slovenijo in Zasavje smo to pri Robert Povše s.p.

Oblaganje tal in sten s keramiko zahteva kar nekaj znanj in izkušenj. Vsakršno saniranje nepravilno položenih keramičnih ploščic načeloma pomeni razbijanje materiala in zamenjavo z novim. Zato je dobro razmisliti, katero keramičarstvo boste izbrali, da vam s keramiko uredi bodisi zunanje ali notranje površine.

Dober keramičar vam bo ploščice položil tako, da bo rešitev dolgotrajna. Brez stroškov, ki bi jih prinesla sanacija slabo narejenega dela.

Zakaj se odločiti za keramične ploščice

Keramične ploščice imajo številne pozitivne lastnosti. So izjemno trpežne, odporne na udarce in vodoodporne. Zato jih največkrat polagamo v kopalnice, kuhinje, zunaj pa na terase in balkone.

Ker razvoj keramike hitro napreduje, danes na trgu najdemo tudi keramične ploščice, ki imitirajo les (parket) ali kamen in druge materiale, zato ni nič nenavadnega, da so postale pogosto izbrana talna obloga tudi v dnevnih oziroma bivalnih prostorih, kot so spalnice ali dnevne sobe.

Keramika je izjemno enostavna za čiščenje, vzdrževanje. Odlično se obnese v kombinaciji s talnim gretjem.

V salonih s keramiko so na voljo tudi najrazličnejše dimenzije (od mozaika do XXL keramike). Nekatere so zahtevnejše za polaganje in zahtevajo dobro keramičarstvo, kakršno boste dobili, če boste izbrali Ro-Ker-Bi Stil Keramičarstvo Rober Povše s.p.

Kaj pomeni, da ste izbrali dobro keramičarstvo

Če še nikoli niste prenavljali kopalnice ali za svojo novogradnjo iskali izvajalca za polaganje ploščic, potem je na mestu vprašanje, kako veste, da ste izbrali dobro keramičarstvo.

Veliko vam o izvajalcu lahko povejo njegove izkušnje in znanje ter predvsem zaključeni projekti. Ko za ponudbo pokličete nas, vam z veseljem pokažemo, kako smo do danes obložili tla in stene po objektih (večinoma) v Osrednji Sloveniji in Zasavju.

Za najboljši končni rezultat je seveda pomembno tudi, da keramičar izbere dobre materiale. Tukaj ne govorimo le o ploščicah, pri izbiri katerih vam z veseljem svetujemo, pač pa je za dobro narejen projekt ključno, da keramičar

  • ustrezno pripravi podlago,

  • izbere najboljše lepilo in fugirno maso,

  • počaka dovolj časa, da se materiali posušijo, preden se nadaljuje z deli.

Vemo pa tudi, da boste pogledali na ceno. Zato se v našem keramičarstvu potrudimo, da smo vam na voljo s konkurenčnim cenikom. Končno ceno dorečemo z vsako stranko posebej, saj je ta odvisna od več dejavnikov, površine, ki jo je potrebno obložiti s keramiko, zahtevnosti polaganja ipd.

Vsekakor pa poskrbimo, da smo ugodni, ker ko zaključimo, keramične površine nemoteno in dolgo uporabljate.

Pridobite top ponudbo za keramičarstvo v Osrednji Sloveniji ali Zasavju.