Nazaj na seznam zadetkov

Servis gradbene mehanizacije Kranj

Podjetje Robert Mali s.p. na področju servisa gradbene mehanizacije v Kranju posluje z več kot desetletno tradicijo. Naši začetki segajo v leto 2012, do danes pa se uspešno razvijamo skladno s potrebami trga in skrbimo predvsem za zadovoljne uporabnike gradbene mehanizacije po celi Sloveniji.

Sicer pa izkušnje in znanja s področja popravila in servisiranja strojev, naprav in gradbene mehanizacije nabiramo že več kot 30 let. Specializirani smo za popravila strojev in servis gradbene mahinacije znamk Bobcat, Hitachi, Gehl, New Holland, Bomag, Yanmar, Atlas, Kobelco, JCB, Amman in Case.

Zagotavljamo stroškovno učinkovite rešitve na področju servisa gradbene mahinacije, uporabljamo kvalitetne rezervne dele, ter specializirane materiale, opremo in orodja. Prav tako pa je naša ekipa ciljno usmerjena in visoko kompetentna. Smo zanesljivi, natančni in mamo oko za detajle.

Zaupajte servis gradbene mehanizacije v Kranju top ponudniku - Robert Mali s.p.

V našem podjetju smo vam na voljo za:

  • servis gradbene mehanizacije,

  • popravilo gradbene mehanizacije,

  • obnovo sklopov gradbene mehanizacije,

  • svetovanje ti nakupu,

  • posredništvo pri prodaji.

Izvajamo tudi servis gradbene mehanizacije na terenu.

S servisom gradbene mehanizacije vam zagotovimo delovanje gradbenih strojev in opreme v optimalnem stanju. Redno vzdrževanje in servisiranje gradbene mehanizacije poveča njihovo zanesljivost, podaljša življenjsko dobo ter zmanjša tveganje za nepričakovane okvare in prekinitve dela.

Pridobite najboljšo ponudbo za servis gradbene mehanizacije v Kranju v podjetju Robert Mali s.p., ki jo bomo individualno prilagodili za vas, tako da ji ne boste mogli reči ne. Z veseljem pričakujemo vaša povpraševanja, na katera bomo odgovorili s top ponudbo.