Nazaj na seznam zadetkov

Servis Grundfos Celje, SE-KU d.o.o.

Primarna dejavnost podjetja SE-KU, servis, proizvodnja, trgovina - uvoz - izvoz d.o.o. iz Celja je previjanje elektromotorjev in servis Grundfos izdelkov, ki se je kasneje razširila še na popravila črpalk. Od ustanovitve do danes je minilo že dobrih 30 let. Kar a nas predstavlja 30 let uspešnega dela, sledenja razvoju tehnologije, širjenje svojega znanja in uspešnost prilagajanja zahtevam trga.

Tekom svojega uspešnega delovanja smo pridobili tudi zastopstvo za prodajo in servis priznane blagovne znamke Grundfos, ta je svoje ime uveljavila na področju črpalk, ki so zelo priljubljene tudi v Sloveniji, saj slovijo po kvaliteti in vzdržljivosti.

Kot pooblaščeni serviser in prodajalec izdelkov Grundfos v Sloveniji se lahko pohvalimo tudi s posebno Grundfos linijo testiranja črpalk, pridobili pa smo tudi certifikat kakovosti SQ No.1853 na kar smo zelo ponosni. Po pridobitvi zastopstva blagovne znamke Grundfos smo postali tudi certificiran servisni partner omenjene znamke, ki ga na potrebne intervale tudi uspešno obnavljamo.

  • Kakovostno

  • Certificirano

  • Zanesljivo

Pooblaščeni prodajalec in servis izdelkov Grundfos v Celju, SE-KU d.o.o.

Paradni konji podjetja Grundfos so obtočne črpalke:

  • za ogrevanje in klimatizacijo,

  • za industrijske aplikacije,

  • za vodooskrbo,

  • odpadne vode,

  • za doziranje.

Kot pooblaščeni serviser in prodajalec izdelkov Grundfos v Celju vam kakovostno zagotovimo popravila in prodajo motorjev in strojev, po vsej Sloveniji. Stranke so zelo zadovoljne z našo ponudbo in storitvami, čemur v prid pričajo mnoge pohvale in zadovoljni poslovni partnerji s katerimi dobro sodelujemo.

Na tržišču po vsem svetu velja servis Grundfos iz Celja za največjega proizvajalca obtočnih črpalk. Kljub uspešnosti pa niso zanemarili misli na čisto okolje, saj del delovanja namenjajo tudi varstvu, kar potrjujejo s certifikatom ISO 14001, ki sledi EMAS registraciji Evropske Unije in mednarodnim okoljevarstvenim standardom.

SE-KU d.o.o. - pooblaščeni serviser in prodajalec izdelkov Grundfos, pravi naslov za vas.