Nazaj na seznam zadetkov

Servis računalnikov, Gorenjska, IB servis, Ivan Bedenk s.p.

Podjetje IB servis, Ivan Bedenk s.p. iz Gorenjske, natančneje Kranja, Savska Cesta 34, je odlična izbira, ko potrebujete dober servis računalnika. Poleg popravila računalnikov pa vam popravimo tudi telefon.

Danes si je težko predstavljati opravljanje službe brez računalnika in telefona, že tako je težko si zamisliti dan brez omenjene tehnologije, kaj šele, da ta odpove.

A ko se to zgodi, ohranite mirno kri!

Pokličite IB servis, Ivan Bedenk s.p. Prisluhnili vam bomo, si ogledali napravo in podali strokovno mnenje. Nato se bomo lotili popravila, če ta presega okvirni dogovorjeni znesek, vas o tem obvestimo pred nadaljevanjem dela. Tako vam bomo dali priložnost, da se sami odločite kako bi želeli servis nadaljevati.

Dobro se zavedamo, da je biti brez računalnika, kaj šele telefona težko, še posebej za tiste, katerih delo je odvisno od tega, da ne izgubljamo besed o spletnem bančništvu in drugih pomembnih aplikacija in podatkih. Zato pri nas poskrbimo, da je servis računalnika izveden kar se da hitro, a kljub temu strokovno in precizno.

Dobro popravilo računalnikov, Gorenjska

  • Potrebujete nadgradnjo računalnika z mnogo hitrejšim SSD diskom?

  • Je potrebno formatirati disk?

  • Želite namestiti protivirusno zaščito ali Windows posodobitve?

  • Potrebuje vaš računalnik spihovanje hladilnega sistema?

  • Je čas za notranje čiščenje osebnega računalnika?

  • Ste mnenja, da se mora menjati termalna pasta?

  • Se zanimate za vgradnjo želenih različnih elementov (grafične, mrežne, zvočne kartice, matične plošče, tipkovnice, pomnilnika ...)?

Vse to in še več opravi IB servis, Ivan Bedenk s.p. - dober servis računalnikov na Gorenjskem.

Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami, strokovno opravljenim delom in uporabo kvalitetnih nadomestnih delov. Dovolite, da prepričamo tudi vas in pripeljite vaš računalnik na servis do nas.

V sklopu servisa računalnikov in telefonov pa pri nas na Gorenjskem obljubljamo tudi konkurenčne cene.

Servis vašega računalnika zaupajte podjetju IB servis z Gorenjske.

TOP servis računalnika.