Nazaj na seznam zadetkov

Servis smuči Tržič

Uživanje na snegu je odlična rekreacija in še na svežem zraku. A varnost je treba postaviti na prvo mesto. Za to je nujno potrebno imeti dobro pripravljene smuči. DAMJAN PAVLIN S.P. nudi kvaliteten servis smuči za brezskrbno uživanje, z manjšimi možnostmi za poškodbe. Nahajamo se v bližini Tržiča.

Ko opazite, da imajo smuči rjave robnike ali suho ploskev je servis nujen. Sicer pa vam priporočamo servis smuči ob začetku sezone pred prvim smučanjem. Pametno je nato servisirati smuči na 5-7 smučarskih dni.

Smuči pregledamo, poravnamo drsno ploskev, sledi napenjanje smuči, brušenje stranskega robnika, poliranje stranskega robnika, mazanje drsne ploskve, poliranje drsne ploskve. Delo opravimo strokovno, kvalitetno, učinkovito in varno.

Nudimo vam servis smuči in smučarske opreme v Tržiču - izberite top ponudnika DAMJAN PAVLIN S.P.

Pri servisu smuči posebno pozornost namenimo robnikom na drsni ploskvi. Robniki na drsni ploskvi morajo biti pobrani od 1 – 0,5 stopinje. Od tega je odvisno, koliko bo smučka agresivna ter kako hitro bo šla v zavoj. Stranki robnik mora biti oster, da bo vsak zavoj varen in da boste v njem uživali brez oddrsavanja.

Stranski robnik nabrusimo po vaših željah, priporočamo pa kote 87-88 stopinj. Robnike po končanem brušenju naredimo gladke. Robnike nato razostrimo s posebno gobico pri krivinah in pri repih smuči. Smuči tudi namažemo in jih pustimo namazane 4-6 ur. Ko se vosek strdi in posuši, ga odstranimo iz drsne ploskve, ki jo nato še spoliramo.

Nudimo vam torej celovite storitve, ki jih izvedemo kvalitetno in učinkovito. Servis smuči izvajamo pri nas v Tržiču z vrhunsko opremo. Veselimo se sodelovanja z vami.