Nazaj na seznam zadetkov

Štajerska vrhunska vina, Consortium Paulinum d.o.o.

Ljubitelji štajerskih vrhunskih vin morate spoznati kapljico, ki jo z ljubeznijo, znanjem, tradicijo pridelujemo v Limbušu.

Podjetje Consortium Paulinum d.o.o. smo sinonim za odlično vinogradništvo in vrhunska vina, ki jih danes ne pozna le Štajerska, pač pa ljubitelji rujne kapljice od blizu in daleč. Največ strank imamo iz Slovenije in Avstrije.

Imamo zdrave trte, ki bogato rodijo. Pridelava grozdja je integrirana oziroma okolju prijazna.

Štajerska vrhunska vina, ki jih dobite pri nas:

  • Sauvignon

  • Laški rizling

  • Traminec

Ob naročilu preverite tudi možnost količinskega popusta. Svojim cenenim strankam namreč nudimo občasne ugodnosti, kot se za top ponudnika tudi spodobi.

Okusite vrhunska štajerska vina v Consortium Paulinum d.o.o.

Štajerska vrhunska vina združujejo eleganco in sortne note. Ko jih boste okusili, boste čutili bogato strukturo okusov. Imajo dolg in bogat pookus. Pridelujemo jih z ljubeznijo že od trenutka, ko pripravljamo teren za posaditev trte. Kar pa se odraža tudi v okusu.

Štajerska vrhunska vina, ki vam jih nudimo v Consortium Paulinum d.o.o. so naravna, nimajo nepotrebnih dodatkov in umetnih barvil ali arom. So polnega okusa, saj jih ne redčimo z vodo. Njihova kakovost je visoka in priznana. Zadovolji še tako zahtevne poznavalce.

Vabimo vas, da se pozanimate o štajerskih vrhunskih vinih pri nas in nas kontaktirajte za dodatna vprašanja o vinih ali top ponudbi.