Nazaj na seznam zadetkov

Štancanje kovin Dolenjska, GUM-KO, predelava kovin, d.o.o.

Pri podjetju GUM-KO, predelava kovin d.o.o. se spoznamo na vse vrste kovin. Na Dolenjskem smo odprli delavnico, kjer vam lahko oblikujemo kovine na različne načine.

Štancanje kovin je z našimi napravami in znanjem kvalitetno

Pri štancanju kovin prebijamo, izsekujemo, režemo in ukrivljamo kovino, da iz njih dobimo želene izdelke.

Z našim znanjem in izkušnjami se lahko popolnoma prilagajamo našim strankam in jim izpolnimo vsako željo. Pri našemu delu vam nudimo rešitve za vaše izzive.

Tekom let smo številnim strankam pomagali pri njihovih projektih in jim iz kovine izdelali želene izdelke. Smo podjetje, ki je

  • zanesljivo,

  • strokovno,

  • se drži vseh dogovorov,

  • vam nudi najboljšo storitev po najboljših cenah in

  • za vas vedno poišče najboljšo rešitev.

Pri delu uporabljalo najboljše in najbolj primerne kovinske materiale, s katerimi dosegamo dobro kvaliteto izdelkov. Naša mehanizacija je sodobna in prilagojena potrebam za štancanje kovin.

Na Dolenjskem izvajamo tudi varjenje in CNC rezkanje

Sedež našega podjetja se nahaja na Dolenjskem, kjer opravljamo večino našega dela. Po dogovoru lahko delo izvedemo tudi drugod.

Naša storitev se ne ustavi le pri štancanju, saj imamo znotraj naše delavnice na voljo mehanizacijo, s katero lahko izvajamo varjenje in CNC rezkanje.

Z varjenjem lahko dva kovinska elementa, s pomočjo toplote, združimo skupaj. Pri tem uporabljamo različne pripomočke in tudi zaščitno opremo. Naši zaposleni imajo za varjenje mirno roko in vam lahko spojijo različne elemente skupaj.

CNC rezkanje je nadgradnja ročnega rezkanja. S pomočjo naše sodobne tehnologije smo pri delu še bolj natančni, zanesljivi in hitrejši. Računalnik uporablja rezalno orodje, ki iz kovine oblikuje želeno obliko.

Na kratko povedano, iz kovine vam lahko naredimo, kar si želite. O naši kakovosti se prepričajte sami.

Pošljite nam povpraševanje za štancanje, varjenje in CNC rezkanje kovin. Pripravili vam bomo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.