Nazaj na seznam zadetkov

Stavbno kleparska dela Prekmurje, Termos krovstvo, kleparstvo in strojne inštalacije

Iščete podjetje za stavbno kleparska dela v Prekmurju? Pri podjetju Termos krovstvo izvajamo zanesljiva dela na področju krovstva, kleparstva in stojnih inštalacij.

Smo mlado podjetje, v katerem so zaposleni posamezniki z bogatimi izkušnjami. Sedež našega podjetja imamo v Prekmurju, a smo vam na voljo tudi po drugih krajih po Sloveniji, saj imamo na voljo vozila, s katerimi lahko premagamo dolge razdalje.

Le en klic stran vaš čaka kakovostna stavbno kleparska dela iz Prekmurja

Pri kleparskih delih obdelujemo in montiramo različne kovinske elemente na stavbe in objekte. To so lahko strešne kritine, odtočni sistemi ali ostale kovinske konstrukcije.

Naši izdelki bodo dodatno zaščitili vaši stavbo pred vremenskimi vplivi, lepotno okrasili vašo stavbo, ji povečali trajnost in jih dodali funkcionalnost.

Na razpolago imamo široko znanje o različnih kovinskih materialih, njihovi obdelavi ter montaži.

Za vse naše stranke delo opravimo kakovostno in zanesljivo.

Naši stavbnim kleparskim delom smo dodali še druge storitve

Ker smo res strokovnjaki za strehe, smo našo dejavnost razširili. Na nas se lahko obrnete za montažo sončnih elektrarn. Poskrbeli bomo, da bo s pomočjo sončnih celic imeli največji možen izkoristek električne energije.

Pri pravilni izbiri vam lahko tudi svetujemo in vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Ali pušča vaša streha?

Pokličite podjetje Termos krovstvo. Pogledali si bomo, kje se skriva težava in vam poiskali ustrezno rešitev. Na voljo smo vam za prekrivanje in postavitev strehe.

Z našo pomočjo vas bo streha 100% ščitila pred vremenskimi vplivi.

Oddajte nam povpraševanje in z veseljem se vam bomo posvetili. Vedno smo vam na voljo za kvalitetna kleparska dela v Prekmurju in širši okolici. Prav tako smo na razpolago za krovska dela in strojne inštalacije.

Če potrebujete dodatne informacije o naši storitvi, smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.