Nazaj na seznam zadetkov

Stavbno pohištvo Gorenjska, SVET OGRAJ, ALEŠ LONČAR S.P.

Se zanimate za stavbno pohištvo? Super ideja! A pazite, da izberete zaupanja vrednega ponudnika. Podjetje ALEŠ LONČAR S.P. iz Gorenjske je uvrščeno med top ponudnike, zato z nami zagotovo ne boste razočarani.

Z našim stavbnim pohištvom boste lahko uživali v vseh letnih časih. Odlično kljubujejo vsem letnim časom in vremenskim vplivom. Veter, sonce, dež in sneg vam ne bodo predstavljali težav.

Naše stavbno pohištvo iz Gorenjske je praktično in funkcionalno

Naši izdelki so vzdržljivi in imajo močno konstrukcijo, ki vam zagotavlja varnost. Prav tako pa pazimo, da so skladne z okolico in estetskega videza. So enostavni za vzdrževanje in čiščenje in imajo dolgo življenjsko dobo.

Znanje in izkušnje, ki ga imamo na področju stavbnega pohištva, redno nagrajujemo in spremljamo vse novosti in se o njih poučimo. Na ta način vam lahko zagotavljamo vse najnovejše in moderne izdelke.

Seveda vam o naši celotni ponudbi tudi svetujemo in vam predlagamo stavbno pohištvo, ki se bo najboljše prilagajalo vašemu domu. Za naše stranke izdelujemo izdelke iz INOX-a, aluminija in železnih materialov.

Top ponudnik ALEŠ LONČAR S.P. iz Gorenjske vam nudi laserski razrez cevi in kovinske ograje

ALEŠ LONČAR S.P. je podjetje, ki je strokovno usposobljeno tudi za lesarski razrez cevi in kovinske ograje. Najbolj izpostavljena lastnost ograj, ki vam jih nudimo, s strani naših dosedanjih naročnikov je njihov moderen videz in sovpadanje z okoljem. Odlikuje pa jih tudi dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.

Nudimo vam izdelke, ki so primerni tako za zunanje kot za notranje stopnišče. Možne so kombinacije z lesom, steklom, pleksi steklom, pletenicami ... Sicer pa smo vam na voljo za različne produkte, kot so:

  • kovinske ograje (za balkon, teraso, vrt, okoli bazena ...),

  • inox in alu ograje,

  • železne ograje,

  • stopnišča,

  • dvoriščna in drsna vrata,

  • bioklimatske pergole,

  • nadstreški.

Izvajamo laserski razrez cevi, ki sodi med najnaprednejše izdelavne in dodelavne postopke. Zagotavljamo vam hitre postopke izdelave, nudimo vam možnost graviranja kosov. Izdelki so narejeni natančno, učinkovito, dosledno in precizno. Laserski razrez cevi izvajamo na najsodobnejših tehnoloških napravah.

Stopite v stik z nami. Pripravili vam bomo top ponudbo za stavbno pohištvo, za laserski razrez kovine in za kovinske ograje. To je Gorenjska kvaliteta, ki je boste želeli zamuditi.