Nazaj na seznam zadetkov

Strojne inštalacije in sanacije, ALROSA EKO d.o.o.

ALROSA EKO d.o.o. je podjetje, ki si je s celovitimi storitvami strojnih inštalacij in sanacij prislužil mesto med najboljšimi. Med top ponudniki. Smo specializirani na svojem področju, zato od nas lahko pričakujete top kvaliteto in pogoje izvedbe. Dejavni smo po celotni Sloveniji, dela pa izvajamo tudi v Nemčiji, Avstriji in Švici.

Pod naše storitve spadajo:

  • vodovodne inštalacije

  • ogrevalne inštalacije

  • montaža klimatskih naprav

  • montaža toplotnih črpalk

  • sanacija kopalnic in stanovanj

  • adaptacija kopalnic in stanovanj

Zagotovo pa nas najdete med top ponudniki tudi zato, ker svojim strankam nudimo občasne akcijske popuste in ponudbe. Ne zamudite jih in nas povprašajte za top ponudbo še danes!

Strojne inštalacije in sanacije, ALROSA EKO d.o.o.

Vodovodne inštalacije izvajamo tako v manjših kot v večjih objektih, kjerkoli že je potrebno kakovostno izvesti vodovodne napeljave za hišni vodovod.

Kar se tiče ogrevalnih inštalacij, izvajamo talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje ter vgradnjo peči. Nudimo pa vam tudi demontažo že obstoječih ogrevalnih napeljav.

Na področju klimatskih naprav in toplotnih črpalk za vas izvedemo demontažo že obstoječih hladilnih naprav, nabavo toplotnih črpalk, inštalacijo, montažo, in zagon toplotnih črpalk. Izberite pa nas tudi za izvedbo servisa.

V okviru sanacij stanovanj pa vam zagotovimo rušitvena dela, napeljavo vodovodnih in odtočnih cevi, ogrevanje, polaganje keramike, po dogovoru pa tudi ostala gradbena dela.

O podjetju ALROSA EKO d.o.o. pa bi izpostavili, da gre za perspektivno podjetje, ki na prvo mesto postavlja želje svojih strank. Prijazna in strokovna ekipa izvede storitve kakovostno in po dostopnih cenah, v kratkih rokih izvedbe in dosledno.

Pričakujemo vaša povpraševanja, na katera vam bomo dogovorili s top ponudbo!