Nazaj na seznam zadetkov

MINAMI KAT, športne dejavnosti, Pšenica Kovačič s.p.

Lipahova ulica 11, Ljubljana
Prikaži številko
Ponedeljek: 15:00 - 19:00 Torek: Zaprto Sreda: 15:00 - 19:00 Četrtek: Zaprto Petek: 15:00 - 19:00 Sobota: 11:00 - 15:00 Nedelja: Zaprto

Svetovanje o vedenju mačk

Iščete svetovanje o vedenju mačk? Za to smo vam s celovitim naborom storitev kot top ponudnik na voljo pri MINAMI KAT, Pšenica Kovačič s.p., kjer delujemo po psihobiološkem pristopu, ki izhaja fizioloških, genetskih in razvojnih mehanizmov vedenja.

Pri svojem delu ne dosegamo le funkcionalne mačke, pač pa zasledujemo cilj uresničene mačke, ki bi dosegala svoje potenciale in ki bi zadovoljevala svoja naravna vedenja.

Naš center mačje kulture zagotavlja storitve tako trenutnim, kot tudi bodočim lastnikom mačk. Uspehe in učinkovitost dosegamo z razumevanjem mačk kot izjemnih bitij, ki so hkrati preprosta in kompleksna.

Med naročniki pa beležimo visoke ravni zadovoljstva, kar med drugim dosegamo s hitrim odzivanjem, prilagajanjem glede na želje in potrebe, pravočasnostjo, prijaznostjo ter s strokovnostjo.

Pri nas razumemo izjemnost, preprostost a hkrati kompleksnost mačk…

V okviru svetovanja o vedenju mačk vam je pri našem podjetju na voljo celovit nabor storitev, ki med drugim vključuje

  • svetovanje,

  • mačjo šolo in inštrukcije,

  • izobraževanje,

  • oskrbo mačk,

  • za mačkam prijazne ustanove in

  • mentorstvo.

Na voljo so vam cenovno konkurenčni programi in paketi, kjer najdete kombinacijo storitev, ki vključuje točno to, kar lastnik in mačka resnično potrebujeta.

Ne glede na storitev, ki jo boste pri nas izbrali pri svetovanju o vedenju mačk, se lahko zanesete, da boste deležni prav vseh konkurenčnih prednosti našega podjetja MINAMI KAT, Pšenica Kovačič s.p., kjer smo se s top storitvami uveljavili kot top ponudnik. Za informacije in naročila storitev smo vam z veseljem na voljo prek naših kontaktnih podatkov.