Nazaj na seznam zadetkov

Tečaji latino solo plesov za seniorje, Slovenija

Iščete plesno vadbo za starejše? V plesni šoli SMARAGD SM, plesni studio, d.o.o. izvajamo tečaje latino solo plesov za seniorje. Tečaje izvajamo po vsej Sloveniji za starejše in mlajše.

Ples je sicer odličen način rekreacije v katerikoli starostni skupini, v zrelejših letih pa je odlična vaja za ohranjanje vitalnosti ter kot zaviralec demence, saj z njim krepimo spominske funkcije. Izboljša pa se tudi orientacija v prostoru in izboljša gibalne sposobnosti. Torej, zakaj se ne bi pridružili?

Tečaji latino solo plesov za seniorje potekajo v skupini, plesnega predznanja pa ne zahtevamo. Ne potrebujete plesnega partnerja, plešemo pa živahne plese kot so salsa, samba, bachata, tango, rumba, cha cha cha...

Vabimo vas, da se nam pridružite po akcijskih cenah, ki so časovno omejene, zato ne odlašajte.

Razgibajte vaše telo in možgane na tečajih latino solo plesov, Slovenija

V plesni šoli SMARAGD SM, plesni studio, d.o.o. se na tečajih latino solo plesov za seniorje družimo enkrat tedensko po 60 minut v dopoldanskem času. Priporočamo vam, da se nam pridružite z udobnimi oblačili in obutvijo ter stekleničko vode.

Sicer pa na naši plesni šoli ne izvajamo le tečajev latino solo plesov za seniorje. K nam ste vabljeni tudi vsi ostali. Od malčkov dalje. Prirejamo tudi rojstnodnevne zabave, individualne ure, prirejamo plese za podjetja, animacije...

Nudimo pa vam tudi darilne bone, da lahko svojim najdražjim podarite ples.

Na voljo smo vam tudi na vašem naslovu, po predhodnem dogovoru termina in lokacije.

Ne odlašajte, postanite del zadovoljnih plesalcev na tečajih latino solo plesov za seniorje in tiste, ki jih ta zvrst plesa pritegne ali ostalih tečajih. Veselimo se zaplesati z vami!