Nazaj na seznam zadetkov

Tisk letakov, flyerjev, vabil, katalogov

Iščete cenovno dostopno rešitev za promocijo svojega podjetja? Boste svoje izdelke predstavljali na sejmu, dogodku ter je potrebno poskrbeti za pripravo katalogov in vabila? Obrnite se na tiskarno LINEAR.

Poskrbimo za pripravo in oblikovanje za tisk, po potrebi vam svetujemo pri izbiri dimenzij flyerjev, vabil, katalogov, da bodo ti kar najbolj učinkoviti in privlačni. Naročnikom smo na voljo za manjše in večje serije tiskovin, ki so vse narejene s pomočjo najsodobnejše tiskarske tehnologije in materialov.

Tisk flyerjev in letakov

Letaki so priljubljena oblika promocije, s katerimi se hitro doseže ciljno publiko. Natisnjen letak težje ostane neopažen kot elektronske oblike flyerjev, zato se ga podjetja še vedno redno poslužujejo pri povečevanju prepoznavnosti blagovne znamke, izdelkov in storitev ter posledično za povečanje prodaje.

Izdelava letakov je vsekakor investicija v prepoznavnost vašega podjetja, pri Linear vam jih natisnemo hitro in kvalitetno s tehniko digitalnega ali offset tiska.

Naročite izdelavo še danes in dovolite, da za vas ustvarimo flyerje oziroma letake vseh dimenzij in z veliko izbiro papirja tako, da bodo res pritegnili.

Tisk katalogov

Še ena odlična priložnost, da v svet ponesete svojo prepoznavnost oziroma predstavite svoje izdelke, so promocijski katalogi. Kataloge kot marketinško orodje uporabljajo večinoma podjetja, ki nagovarjajo manjše in srednje veliko število potrošnikov ter poslovnih partnerjev.

Pri Linear nudimo tudi tehnično zahtevnejšo izdelavo katalogov v vseh standardnih formatih. Uporabljamo prefinjen premazni papir, ki naredi katalog ne da bi vedeli še bolj privlačen in zapomnljiv.

Tiskajo se v digitalni tehniki, tisk katalogov je možen v različno velikih nakladah in je seveda ponovljiv.

Ostale tiskarske rešitve za promocijski material

V naši tiskarni poleg že naštetih rešitev poskrbimo tudi za izdelavo drugih promocijskih materialov ali poslovnih daril. Med drugim nam prepustite tisk vizitk, dopisov, kuvert, vabil. Poskrbimo tudi za tisk na tekstil.

Oddajte povpraševanje ali pokličite na 041 786 299 in si zagotovite flyjerje, letake, kataloge tudi s popustom do -20%