Nazaj na seznam zadetkov

Tlakovanje prepustite celjskemu podjetju Sena Gradnje

Že dolgo načrtujete ureditev dvorišča, okolice vaše hiše, zdaj pa je napočil čas, da najdete izvajalca, ki mu boste brez skrbi prepustili polaganje tlakovcev, robnikov ali kakšno drugačno ureditev dvorišča?

Če ste na Celjskem, vas top ponudba čaka pri podjetju Sena Gradnje, nizke gradnje, Senadir Sope s.p.

V podjetju smo specializirani za storitve nizke gradnje oziroma zunanje ureditve. Največkrat nas stranke pokličejo za tlakovanje oziroma polaganje tlakovcev ter robnikov.

Dela uredimo za fizične osebe, ki si želijo tlakovano dvorišče, dovozno pot, zunanjo teraso, sodelujemo pa tudi s pravnimi osebami oziroma podjetji, ki si želijo funkcionalne in lepe ureditve zunanjih prostorov njihovih objektov.

Za polaganje tlakovcev in robnikov v Celju smo top izbira, ker:

  • Zagotavljamo kratek odzivni čas.

  • Pripravimo ponudbo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

  • Imamo vsa potrebna orodja in opremo, da pravilno, natančno in v roku zagotovimo tlakovanje dvorišč in drugih zunanjih površin.

Polaganje tlakovcev in robnikov Celje

Polaganje tlakovcev in robnikov najprej zahtevo ustrezno pripravo terena oziroma podlage. To je ključnega pomena, če želimo, da je ureditev dvorišča dolgoročna rešitev, ki bo tudi po več letih uporabe lepo izgledala.

Priprava za tlakovanje se običajno začne z izkopom. Če bo dvorišče imelo velike obremenitve, je pred polaganjem tlakovcev dobro poskrbeti tudi za nasutje gramoza, kjer so obremenitve manjše se lahko uredi nasutje peska, ki je odporen na zmrzovanje (gramoz ali drobljenec). Nasuti material je potrebno tudi utrditi, to se izvaja z valjarjem ali vibracijsko ploščo.

Seveda je pomembna tudi izbira kvalitetnih tlakovcev, pri čemer vam z veseljem svetujemo. Poznamo različne proizvajalce tlakovcev in robnikov oziroma različne materiale za ureditev dvorišč in poskrbimo, da uporabimo le najboljše.

Vzorec tlakovanja izberete sami ali pa vam pri tem pomagamo mi. Obstajajo različne možnosti, glede na izbrane tlakovce pa vam velikokrat nasvet glede priporočenega vzorca polaganja dajo tudi že proizvajalci.

Polaganje tlakovcev in robnikov se zaključi s fugiranjem in nato vibriranjem, ki poskrbi za utrjevanje površine.

Vsekakor tlakovanje ni gradbeno delo, ki bi bilo najbolj enostavno, zato boste največ časa in denarja prihranili, če boste za izvedbo poklicali usposobljene mojstre za nizke gradnje kot smo mi. Zaupajte nam svoje želje, dogovorimo se za ogled terena in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo.