Nazaj na seznam zadetkov

Tračne žage Primorska, PER d.o.o.

Podjetje PER d.o.o. ima več kot 40 let izkušenj in znanj s področja tračnih žag. Nahajamo se na Primorskem, a smo poznani po celotni Sloveniji, uveljavljamo pa se tudi na tujem trgu. Specializirani smo za izdelavo listov za tračne žage.

Strankam smo na voljo tudi za vzdrževanje in servis. Popravimo in brusimo liste za tračne žage. Kot specializirani mojstri vam brezplačno svetujemo pri izbiri in uporabi. Za vas si bomo vzeli čas in se vam posvetili, zato nam lahko zaupate vse vaše želje, potrebe in zahteve.

Listi za tračne žage, ki vam jih nudimo pri nas, so primerni za hobby program, žage za obdelavo tramov, žage za kosti, žage za razrez vseh vrst kovin, rezila za peno, tervol, termo blok opeko Ytong, karton, gumo...

Zaupajte top ponudniku za tračne žage na Primorskem - PER d.o.o.

Zaposleni v podjetju PER d.o.o. so ciljno usmerjeni, natančni, zanesljivi, izkušeni in strokovno usposobljeni. Kar se tiče tračnih žag, smo na Primorskem zagotovo prava izbira. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme.

Na nas se lahko zanesete, ker strmimo k doseganju vašega zadovoljstva, spoštujemo roke in ostale dogovore z vami, naš odnos je spoštljiv in profesionalen, naš cenik je konkurenčen, zagotavljamo pa vam tudi najvišji nivo kakovosti.

Stopite v stik z nami in nas povprašajte o tračnih žagah. Na Primorskem smo hitro odzivni in dosegljivi, zato ne odlašajte. Pripravili vam bomo top ponudbo po top pogojih sodelovanja. Ne boste nas izbrali zadnjič.