Nazaj na seznam zadetkov

Velika ponudba tračnih žag Slovenija

Ste dejavni v lesni industriji? Iščete ponudnika za kvalitetne tračne žage v Sloveniji? Pri podjetju FAMTEH imamo ustrezne izdelke za vas.

Že vrsto let se ukvarjamo z lesno obdelovalnimi in reciklažnimi tehnologijami. Naše znanje stalno nadgrajujemo in ga vlagamo v naš razvoj. Pri nas boste dobili izdelke za profesionalno rabo, kot za domače mojstre.

V našem prodajnem programu boste našli najboljše tračne žage v Sloveniji

Prodajamo tračne žage podjetja Woodmizer, s katerimi bo žaganje enostavno in učinkovito. Nudimo vam žage različnih velikosti in moči, odvisno od tega, kaj potrebujete.

Pri izbiri vaše nove tračne žage vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali poiskati žago, ki bo ustrezala vašim željam. Z njimi boste les natančno razrezali in ga uporabljali za različne lesne projekte, kot so izdelava pohištva ...

Žage so idealne za razrez hlodovine.

Pozanimajte se o naši tračnih žagah in ostalih izdelkih

Tračne žage proizvajalca Woodmizer so ene najboljših v Sloveniji. Narejene so iz kvalitetnih materialov, ki vam nudijo trajnost.

V našem prodajenem programu boste našli tudi:

  • priključke in nastavke,

  • stoje za drva,

  • čelilnike

  • robilnike

  • gozdarske prikolice,

  • cepilne stroje in še mnogo drugih strojev.

Vse naše izdelke si lahko pogledate na naši spletni strani.

Poglejte si našo ponudbo in nam oddajte povpraševanje. Z veseljem se vam bomo posvetili in vam svetovali pri izbiri ustreznih strojev.

FAMTEH, vaš naslov za tračne žage Slovenija