Nazaj na seznam zadetkov

TURISTIČNA KMETIJA Z NASTANITVIJO BREG - PERESIN MIRELA NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

logo
pogled na turistično kmetijo Breg
Breg pri Golem Brdu 3, 5212 Dobrovo v Brdih
Prikaži številko
Ponedeljek: Po dogovoru Torek: Po dogovoru Sreda: Po dogovoru Četrtek: Po dogovoru Petek: 15:00 - 22:00 Sobota: 12:00 - 22:00 Nedelja: 12:00 - 22:00

Turistična kmetija Breg, Goriška Brda

Obiščite čarobna Goriška Brda, dovolite, da vas zapelje in očara narava, kulinarika in prijazni domačini.

Iščete primerno, udobno, romantično nastanitev? Obiščite turistično kmetijo Breg, ki vam v lično urejenih hiškah ponuja nastanitev z zajtrkom za:

  • posameznike,

  • družine,

  • družbe

  • in pare.

Turistična kmetija Goriška Brda se nahaja na gričku, nad reko Idrijo. Opremljena je v slogu starih hiš, ki so jih včasih imeli Brici. Bi radi izkusili pristno doživetje? Potem ste več kot vabljeni k nam.

Naša turistična kmetija Goriška Brda je idealna lokacija za vaš dopust

Preživite romantični oddih, napolnite se z energijo ali pa prebudite raziskovalnega duha in odkrivajte bisere Goriških Brd in širše okolice, ki ponuja na ogled svoje:

  • naravno,

  • kulturno

  • in zgodovinsko bogastvo.

Sobe, naše turistične kmetije Goriška Brda, so poimenovane po tipičnem sadju, ki raste v naši okolici, v njih je peč na drva, poslikave pa ročno naslikane. Pohištvo in oprema ponazarja pridih pokrajine in poskrbi za prijetnost in udobje.

V jutru boste uživali v našem okusnem zajtrku, ki

Hiške, v katerih prespite, so od naše turistične kmetije Goriška Brde oddaljene le 500 metrov. Nahajajo v osrčju vinogradov in oljk. Vsako jutro se boste zbudili s pomočjo zvokov iz narave, nobenega stresa ni pri nas, ne mestnega hrupa.

Za vrhunska kulinarična doživetja obiščite turistično kmetijo Breg v Goriških Brdih

Turistična kmetija z nastanitvijo Breg, Goriška Brda slovimo po tem, da ponujajo izključno domačo sezonsko kulinariko in domače vino. Vse dobrote so pripravljene po naših preverjenih briških in furlanskih receptih iz okusnih sestavin, ki navdušijo še tako zahtevne gurmane.

Kulinarično razvajanje pa krasno dopolnimo z doma pridelanimi vini ali ustekleničenimi vini briških vinarjev. Nismo pa pozabili niti na male gurmane, ki lahko okusijo domač bezgov ali jabolčni sok.

Poleg tega imamo na voljo tudi sadje in oljčno olje.

Še ena izmed naših znamenitosti so polja sivke, ki vas bodo očarala s prijetnim vonjem in intenzivno barvo. Že od nekdaj je vonj sivke pomirjujoč, zato vam ponujamo tudi pestro izbiro različnih sivkinih izdelkov, ki jo lahko uporabljate za masaže, sproščanje in miren spanec.

Izdelke iz sivke lahko naročite kar preko spleta. Vabljeni k ogledu naše spletne strani za več informacij.

Od ponedeljka do petka vam je naša turistična kmetija v Goriških Brdih na voljo po dogovoru. Ob sobotah in nedeljah smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktov.

Vabljeni v kvalitetno turistično kmetijo v Goriških Brdih, ki vam nudi obilico aktivnosti

Obiščite turistično kmetijo Breg za kosilo, večerjo ali pa izberite nas za malo daljši postanek.

Bi želeli južnati pod oljko? To je posebna ponudba naše kmetije. Preživite prijetne urice v senci oljk ob izbranih najljubših jedeh. Pripravimo vam hrano, pribor, odejo, vi pa uživate v sproščujoči pokrajini in dobrem obroku.

Za več informacij o nastanitvah ali odlični kulinariki, kontaktirajte turistično kmetijo Breg v Goriških Brdih.