Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden elektroinštalater Osrednja Slovenija, ELViBa d.o.o.

Našega življenja si brez elektrike ne moremo več predstavljati. Elektroinštalaterji poskrbimo, da vaši domovi in poslovni prostori delujejo brezhibno.

Podjetje ELViBa d.o.o. ima svoj sedež v Vrhniki. Naše storitve izvajamo na področju Osrednje Slovenije in Primorske.

Osrednja Slovenija in Primorska je z nami pridobila ugodnega elektroinštalaterja

Kot elektroinštalaterji montiramo in vzdržujemo električne napeljave in različne električne naprave. Za nekatere manjše popravke lahko domači mojstri poskrbijo tudi sami, ampak če se na področje elektroinštalacij ne spoznate, potem pokličite strokovnjaka, saj tako boste preprečili napake in poškodbe pri delu.

V podjetju ELViBa d.o.o. so naši zaposleni ustrezno izobraženi in usposobljeni. Delo, ki ga opravljajo je kakovostno. Lahko se zanesete, da bodo opravili strokovno storitev.

Področje elektroinštalacij se vedno znova nadgrajuje. V podjetju ELViBa d.o.o. vse te tehnološke napredke redno spremljamo in se nanje prilagajamo.

  • Opravljamo splošna elektroinštalacijska dela: sem sodi vgradnja stikal, vtičnic, varovalk, kablov, elektro omaric in drugih elementov.

  • Inštalacija telekomunikacije: vgradnja različnih telekomunikacijskih naprav.

Elektroinštalater vam lahko ugodno vgradi pametne inštalacije in videonadzor

Našim strankam iz Osrednje Slovenije in Primorske omogočamo občutek varnosti in udobja. Svoje najbližje in lahko nadzorujete in obvarujete s pomočjo videonadzora.

Pametna inštalacija vam poenostavi vsakdan. Ureja vam lahko temperaturo, klimo, okna, luči, glasbo in ostale stvari znotraj vaših domov in poslovnih prostorov.

Naše storitve izvajamo v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Našim strankam nudimo storitve po ugodnih cenah.

Smo zaupanja vredno podjetje. Dogovorov, ki jih sklenemo z našimi strankami, se tudi držimo. Zavedamo se, kako pomembni so časovni roki, zato se jih tudi držimo.

Odločite se za najboljšega elektroinštalaterja v Osredji Sloveniji in na Primorskem. Pošljite nam povpraševanje.