Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden najem vozila, Ljubljana

Podjetje EBORENT, izposoja vozil, d.o.o. iz Ljubljane, vam ponuja ugoden najem vozil. A ne samo to, pri nas lahko najamete tudi skiro ali kombi.

Smo dobra izbira za najem kombijev po ugodnih cenah. Naša široka ponudba vozil vam omogoča, da izberete najboljšo rešitev za vaše potovanje, poslovne naloge ali vsakodnevne opravke.

Zakaj v Ljubljani izbrati EBORENT, za ugoden najem vozila, kombija ali skiroja?

Imamo različna vozila, ki ustrezajo vašim različnim profilom naših strank. Ponujamo osebne avtomobile za udobna in varna potovanja, kombije za prevoz večjih skupin ali tovora ter električne skiroje za hitro in okolju prijazno premikanje po mestu.

Prevozna sredstva za ugoden najem pri nas v Ljubljani, so redno vzdrževana in tehnično pregledana, kar zagotavlja varno vožnjo. Vozila v našem voznem parku so dobra in primerno opremljena ter udobna.

EBORENT se zavzema za cenovno ugoden najem vozila v Ljubljani. Naš cenik za najem avta je prilagojen na vozilo in čas, pri čemer nudimo transparentne in konkurenčne cene brez skritih stroškov.

Redno pripravljamo posebne ponudbe in popuste za dolgoročne najeme ter za naše zveste stranke.

Kvalitetna in ugodna izposoja avta, Ljubljana

Postopek ugodnega najema vozila pri EBORENT je hiter in enostaven. Rezervacijo lahko opravite prek spleta, telefona ali osebno v naši poslovalnici v Ljubljani.

Osebje vam bo z veseljem pomagalo pri izbiri pravega vozila in vam nudilo potrebne informacije.

Ker se potrebe naših strank lahko spreminjajo, ponujamo prilagodljive pogoje najema.

Možen je kratkoročni ali dolgoročni najem, poleg tega pa se trudimo prilagoditi vašim povpraševanjem glede prevzema in vračila vozila.

Poleg osnovne izposoje vozil vam nudimo tudi dodatne storitve, kot so:

  • V primeru težav med najemom vam nudimo hitre in zanesljive informacije za pomoč na cesti.

  • Po potrebi vam priskrbimo drugo opremo za varno in udobno vožnjo.

Kontaktirajte nas za vprašanja in rezervacijo vozila. Obiščite našo spletno stran, pokličite nas ali se oglasite v naši poslovalnici v Ljubljani. EBORENT, izposoja vozil, d.o.o., je vaše idealno podjetje za ugoden in kvaliteten najem vozil v Sloveniji.

Z našimi storitvami boste vedno mobilni in pripravljeni na vsako priložnost.