Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna fasaderska dela Savinjska, SBS-BAU 222, gradnje, d.o.o.

Zaključek gradbenega projekta predstavljajo fasaderska dela. Ko gradite vaš dom ali poslovni objekt, morate pomisliti, kako bo izgledala zunanjost. S pomočjo fasaderskih del lahko izgled vaše stavbe popolnoma spremenite.

Ker je zunanjost stavbe nekaj kar bodo vaši sosedje in vsi povabljeni najprej opazili, se splača poiskati dobrega izvajalca.

V podjetju SBS-BAU 222, gradnje, d.o.o. vam zagotavljamo, da boste z našo pomočjo navdušili sebe, svoje najbližje in vse ostale, ki bodo vašo hišo videli.

Izvajamo ugodna fasaderska dela na področju Savinjske

Znotraj našega podjetja izdelujemo kvalitetne fasade. Najpomembnejša funkcija fasade je njen izgled. Stavbo dopolni in ji da tisti poseben pridih. Ni pa to edina uporabnost fasade.

Fasada ima tudi funkcijo zaščite vašega objekta pred vremenskimi vplivi in služi tudi kot zvočna izolacija. Izbira pravilnega materiala igra pri izolaciji in zaščiti stavbe pomembno vlogo.

Pri našemu delu uporabljamo kakovostne materiale. Izbiro materiala določimo glede na vaše želje in potrebe, saj ni vsak material primeren za vsako stavbo.

Naša ugodna fasaderska dela obsegajo:

  • izdelavo in obnovo vseh vrst fasad,

  • barvanje fasad in

  • izdelavo toplotnoizolacijskih fasad.

Fasaderska dela Savinjska vam nudimo po najbolj ugodnih cenah

Smo zanesljivi izvajalec fasaderskih del. Našim strankam vedno nudimo kakovostno storitev. Vse kar se z vami dogovorimo, se tudi držimo. Zavedamo se, kako pomembni so časovni roki, zato delo opravimo znotraj dogovorjenega časovnega okvirja.

Nudimo vam svetovanje pri izbiri vaše nove fasade. Pri izbiri fasade upoštevamo zunanje dejavnike, kot je izpostavljenost vremskim pogojem in lokacija vaše stavbe.

Izbira barve vašega objekta je izjemno pomembna. Na voljo imate širok spekter barv. Da vam bo izbira lažja, vam lahko svetujemo in pomagamo poiskati barvo, ki se vašemu domu in okolici lepo prilagaja.

Nahajamo se v Savinjski regiji. Ugodna fasaderska dela izvajamo tudi po drugih regijah.

Izvajate gradbeni projekt in iščete izvajalca, ki bi vam uredil še zaključna dela? Oddajte nam povpraševanje in zagotovili vam bomo ugodna fasaderska dela.