Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna gradnja hiše na ključ za vse, ki si želite nov dom hitro

Zaupanja vredno specialisti za gradnjo hiše na ključ smo v podjetju Tingrad, kjer vam storitev gradnje vašega novega doma izvedemo hitro in kakovostno.

Imate preobilico dela in pomanjkanje časa? Ali pa se enostavno ne želite ukvarjati z neskončnim usklajevanjem del podizvajalcev?

Razumemo vas. Zato vam tudi nudimo ugodno storitev gradnje hiše na ključ, kjer boste prihranili čas in predvsem živce. V hišo pa se boste lahko vselili v zelo kratkem časovnem obdobju.

Prihranite čas in denar - odločite se za ugodno gradnjo hiše na ključ pri Tingrad

Z vami bomo vse od prvih korakov planiranja do končne izvedbe del. Ko končamo z gradnjo hiše na ključ, je vaša naloga samo še, da se vselite.

Pomembno je, da se pred nakupom z nami posvetujete o želenih uporabljanih materialih, tipu parketa, cenovnem razredu keramike, tem, katero sanitarno opremo, tip fasade in stavbno pohištvo si želite. Tako vam bomo lahko zagotovili gradnjo hiše na ključ popolnoma po vaši meri, na koncu pa boste dobili lep, funkcionalen dom, pripravljen na dolgoletno uporabo.

Veselimo se, da bomo skupaj ustvarili vaš novi dom, zato s kontaktom ne odlašajte. Ugodno gradnjo hiše na ključ si zagotovite že danes pri Tingrad.