Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna izdelava matic in vijakov, METALIT d.o.o.

Pri podjetju METALIT d.o.o. se ukvarjamo z izdelavo kovinskih izdelkov. Sem spadajo vezni material, ki se ga uporablja na več različnih področjih, vse od gradbeništva, avtomobilske industrije in ostalih.

Vezni material lahko pri nas dobite po ugodnih cenah.

Nudimo ugodno izdelavo matic in vijakov

Matice in vijake uporabljamo, kadar želimo spojite dva ali več elementov skupaj. Pri tem ne potrebujemo lepila, ampak le matico navijemo na vijak in elementi bodo obstali skupaj.

Vijake vam lahko izdelamo v različnih dimenzijah, dolžinah in debelinah po ugodni ceni. Razlikujemo vijake, ki imajo navoj po celotni dolžini in tiste, ki imajo navoj le na spodnjem delu.

Matice se pogosto uporablja skupaj z vijaki. Matice uporabljamo za različne namene in skupaj z različnimi materiali, zato jih poznamo več vrst:

  • šestkotne matice,

  • štirokotne matice,

  • krilne matice,

  • samozaporne matice,

  • zvezdaste matice ...

Če se sprašujete, kateri vijaki in matice bi bile za vas najbolj primerne, se obrnite na nas. Z veseljem bomo za vas poiskali rešitev in vam izdelali matice in vijake po ugodnih cenah.

Pri izdelavi matic in vijakov pazimo na dobro izbiro materialov

Matice in vijaki so narejeni iz različnih kovinskih materialov. Pogosto so izpostavljeni vlažnosti, mrazu, vročini in velikim naporom. Zato je dobro vedeti, iz katere kovine izdelate matice in vijake.

Pri podjetju METALIT d.o.o. imamo z izdelavo matic in vijakov bogate izkušnje. Izdelali smo jih za številne stranke in podjetja. Tukaj smo tudi pozorni na uporabnost veznega materiala in kakšne bodo obremenitve. Glede na to, vam izdelamo najbolj primerne matice in vijake ter hkrati poskrbimo za ugodno ceno.

Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materiale, ki ustrezajo vaši uporabnosti in potrebam. Naša mehanizacija je moderna in z njo lahko dosežemo natančnost in kvaliteto pri izdelavi kovinskih izdelkov.

Naši zaposleni dobro poznajo svoje področje dela in so ti tekom let pridobili dodatna znanja, s katerimi izpolnjujejo svoje vloge.

Smo zanesljivi, ker vaše naročilo izpolnimo kot je bilo sklenjeno v dogovoru. Vaše izdelke vam pripravimo znotraj dogovorjenih časovnih okvirjev.

Če potrebujete matice in vijake, se obrnite na METALIT d.o.o. Pošljite nam povpraševanje in mi vam bomo izdelali matice in vijake po ugodni ceni.