Nazaj na seznam zadetkov

Smo podjetje MADEON iz Prevalj in se ukvarjamo z montažo različnih ogrevalnih naprav.

Montiramo peči na drva po ugodni ceni

Les za kurjavo uporabljamo že od samega začetka. Ogenj nam daje svetlobo in toploto. Peči na drva so dandanes bolj zaželena kot peči na fosilna goriva, ker so drva obnovljiva in njihovo gorenje pušča manj posledic na okolju.

Vseeno moramo biti pri izbiri take peči pazljivi, sam mora biti peč za ogrevanje na drva sodobna in redno vzdrževana. Učinkovita peč bo iz drv prevzela največjo možno količino toplote in jo uspešno prenesla v prostor.

Ko se odločamo, da bomo postavili peč na drva, ne smemo pozabiti, da je potrebno drva nekje shraniti. Moker les ne gori dobro, zato ga je treba postaviti v prostor, kjer je zaščiten pred dežjem in vlago.

Montažo peči na drva je najbolje prepustiti strokovnjakom, saj je tu potrebno paziti, da je ta pravilno vgrajena, da peč dobi dovolj kisika ter da se plini ne uhajajo v prostor.

Ugodna montaža plinskih peči in drugih ogrevalnih naprav

Peči na drva niso edina naše edino področje. Lahko vam montiramo tudi

  • plinsko peč, če za peč na drva nimate dovolj prostora ter

  • druge ogrevalne naprave.

Vi nas samo pokličite, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaša peč pravilno montirana, pravilno zagnana in da vas bo v hladnih dneh učinkovito grela.

Podajte nam povpraševanje in poslali vam bomo ugodno ponudbo za montažo peči na drva ali inštalacijo drugega ogrevalnega sistema. Navedite lokacijo objekta, kjer želite, da je montaža peči opravljena, zaupajte nam vaš želeni časovni okvir in nam zastavite vsa vprašanja, ki jih še imate pred izbiro ogrevalne naprave.

Ne le, da vam bomo priskrbeli ugodno ponudbo za montažo peči na drva ali plin, z veseljem bomo za to poskrbeli tudi v najkrajšem možnem času in predvsem strokovno, tako da bo ogrevanje dolgo, nemoteno delovalo.