Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna pralnica Slovenija, Gostinske storitve in čistilni servis, Ivica Mishevski s.p.

Se v vašem obratu dnevno obračajo kupi perila, ki ga je potrebno oprati, zlikati, zložiti? Iščete ugodno pralnico v Sloveniji, ki bi razumela vaše potrebe po čistem perilu in s katero bi redno ali občasno sodelovali?

Mi vam predstavljamo podjetje Gostinske storitve in čistilni servis, Ivica Mishevski s.p. iz Mengša, blizu Domžal, ki je kos madežem in kupom perila. Na našem koncu veljamo za ugodno pralnico v Sloveniji, dovolite, da to dokažemo tudi vam.

Trudimo se oblikovati strankam prijazen cenik, zato ponujamo konkurenčne cene pranja in sušenja.

Za delo imamo na voljo profesionalno opremo, ki omogoča hitro pranje in sušenje oblačil, in drugega blaga, tako da lahko hitro dobite svoje čisto perilo nazaj. Kos smo madežem na različnih vrstah oblačil in tkanin.

Uporabljamo energetsko učinkovite naprave ter preparate s katerimi ne škodujemo tkaninam.

Ko oddate naročilo, nam zelo pomaga, če poznamo izvor madeža. Tako vemo katero pot ubrati, da se ga znebimo.

Naša ugodna pralnica svoje stroje skrbno vzdržuje, da zagotovimo visoke higienske standarde za vaše tkanine, ki nam jih zaupate v nego. Vabljene stranke iz vse Slovenije.

Dobra pralnica blizu Domžal

Vam primanjkuje časa, energije ali prostora za pranje in sušenje oblačil? Iščete zanesljivo in ugodno pralnico v Sloveniji, kjer lahko operete in osvežite svoja oblačila? Imate gostinski obrat, hotel in vsakodnevno gore tkanin za očistit? Naša ugodna pralnica ponuja strankam iz vse Slovenije visoko kakovostne storitve po konkurenčnih cenah.

Ugodna pralnica v Sloveniji poskrbi za:

  • Pranje oblačil, posteljnine, brisač, in več.

  • Sušenje vašega perila po pranju.

  • Čiščenje občutljivih tkanin in oblačil za poseben priložnosti

Zagotavljamo hitro obdelavo vašega naročila.

Nismo pa le ugodna pralnica v Sloveniji. Nudimo tudi izvedbo adaptacij in slikopleskarske storitve.

Ne dovolite, da umazana oblačila, rjuhe, brisače in druge tkanine povzročijo nevšečnosti. Obiščite našo ugodno pralnico v Sloveniji in se prepričajte o kakovosti in prijaznosti naših storitev. Pri nas poskrbimo, da bodo vaše tkanine čiste in dišeče.

Ugodna pralnica Slovenija, Gostinske storitve in čistilni servis, Ivica Mishevski s.p.- čistoča brez Kompromisov.