Nazaj na seznam zadetkov

Prodaja vinila in parketa po ugodnih cenah

Talne obloge v dom prinesejo toplino in dobro počutje. Izbira talne obloge vpliva na kvaliteto bivanja v domovih in poslovnih prostorih. Če želite ugodno kupiti vinil, parket ali laminat, se obrnite na nas.

Ukvarjamo se z uvozom in polaganjem talnih oblog. Za vas poiščemo ugoden vinil, parket in laminat ter vam ga tudi položimo.

Da je odločitev o izbiri vinila, parketa ali laminate lažja, vam vzorce pripeljemo na dom. Na ta način lahko v živo vidite, katera barva oziroma vrsta lesa se najbolje bolje prilega vašemu domu ter kakšen vzorec je najbolj primeren.

Poleg barve je treba paziti tudi na trdnost, odpornost na vlogo in vodo ter način vzdrževanja samega materiala. Pri takih vprašanjih smo vam na razpolago za nasvet, da bo vaša izbira prava.

Ugodna prodaja ter polaganje vinila in parket

V vaš dom lahko položimo parket. Za vas ga tudi zbrusimo in polakiramo. Prednost parketa je, da je obstojen. Čez leta se ga enostavno obnovi, tako da se ga ponovno pobrusi in polakira.

Če ne želite lakiranega parketa, lahko izberete oljen parket, ki ima mat videz. Les v tem primeru zahteva nekoliko drugačno vzdrževanje oziroma nego, glede na vaše želje, potrebe in namembnost prostora, vam bomo pomagali, da boste izbrali prav.

Laminat je enostaven za polaganje in cenovno ugoden. Brušenje in poliranje laminata ni potrebno, zato je izjemno enostaven material za vzdrževanje.

Vinil je vodoodporen in enostaven za čiščenje. Polaga se lahko v vseh prostorih, tudi v kopalnicah. Material je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo. Od laminata je toplejši in je boljši zvočni izolator.

Če vas zanima več, nas pokličite in zagotovili vam bomo ugodno prodajo vinila in parketa.