Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna zvočna kopel, diagnostika čaker, Urška Petrena s.p.

Zvočna kopel je tehnika, ki se uporablja v terapevtske in sprostitvene namene za doseganje boljšega počutja.

Drugo podjetniško in poslovno svetovanje, URŠKA PETRENA s.p. vam v Mariboru nudim ugodno zvočno kopel, izbirate lahko med dvemi:

 • Angelska zvočna kopel s kristalnimi skledami in koshi zvončki

 • Zvočna kopel s tibetanskimi skledami in drugimi instrumenti

Tibetanska zvočna kopel in angelska zvočna kopel sta dve različni vrsti zvočnih kopeli, vsaka pa ima svoje značilnosti in namen.

Tibetanske zvočne kopeli so glasbila iz Tibeta, običajno narejena iz zlitine kovin, kot so baker in cink, ki proizvajajo globlje in bolj resonantne zvoke ter vibracije. Ta vrsta kopeli je primerna za globoko sprostitev. Pomagajo pri umirjanju, odpravljajo stres. Nudijo čudovito meditativno izkušnjo.

Angelska zvočna kopel pa uporablja kristalne sklede in koshi zvončke, ki ustvarijo nežne zvoke, s tem dvignejo razpoloženje, spodbujajo pozitivna čustva, sproščajo blokade in vzpostavijo notranje ravnovesje. Angelske zvočne kopeli spodbujajo pozitivno energijo in duhovni razvoj. Nad njimi se navdihujejo tisti, ki želijo izboljšati svoje duhovne prakse.

Obe vrsti zvočnih kopeli sta sproščujoči in pozitivno vplivata na posameznika. Katero boste izbrali, pa je odvisno od vas. Ste v dilemi katero izbrati? Preizkusite oboje, pri nas, tako ugotovite, katera vam ustreza.

Pri ugodni zvočni kopeli ležite ali sedite in poslušate zvoke in vibracije glasbil. Namen zvočne kopeli je ponuditi sprostitev, zmanjšanje stresa, pomiritev uma in spodbujanje notranjega ravnovesja. Zvoki in vibracije vplivajo na posameznika na različne načine:

 • globoka sprostitev,

 • povečanje kreativnosti,

 • pomiritev,

 • dober spanec ...

Zvočne kopeli so namenjene vsem, ki iščejo način za zmanjšanje stresa, povečanje sprostitve in izboljšanje svojega splošnega počutja.

Dobrodošli v ezoterični tempelj, kjer vam nudimo izdelke in delavnice za zdrav življenjski slog

Poleg ugodnih zvočnih kopeli vam nudimo tudi:

 • izdelke in individualna srečanja namenjena zdravemu življenjskemu slogu,

 • slikanje avre,

 • merjenje ravni energije in stresa ter slikanje energijskega polja,

 • pregled stanja in diagnostika čaker,

 • vodena meditacija ...

Diagnostiko čaker izvajam certificirana Bio-well terapevtka, ki me zanimajo starodavne modrosti, kozmične povezave, meditacija, psihologija. Zavedam se, da je življenje nenehno učenje. Svoje znanje predajam ljudem, se odločijo prehoditi delčke te poti z menoj.

Diagnostika čaker se uporablja v okviru alternativnih in energijskih terapij za ocenjevanje energetskega stanja čaker v telesu posameznika. Čakre so koncept iz hindujske in jogijske tradicije ter predstavljajo energetske centre, ki se nahajajo vzdolž hrbtenice in so povezani z različnimi fizičnimi, čustvenimi in duhovnimi vidiki nas samih. Namen meritve čaker je razumeti stanje in ravnotežje teh energetskih centrov ter ugotoviti morebitne energetske blokade, neravnovesja.

Namen diagnostike čaker je oceniti energetsko stanje posameznika. Ko razumemo stanje čaker lahko ocenimo, ali so uravnotežene, v neravnovesju ali obstajajo blokade, ki vplivajo na fizično, čustveno počutje posameznika.

Poleg tega diagnostika čaker pomaga odkriti težave ali izzive v vašem življenju, ki se lahko odražajo v energetskih centrih, tako lažje naslovimo reševanje težav na posamezno področje.

Z diagnostiko čaker tudi bolje razumemo sebe in notranje procese v nas. Iz tega lahko gradimo nadaljnjo osebno rast in duhovni razvoj.

Diagnostika čaker se uporablja v okviru alternativnih in komplementarnih terapij. Pri tem je pomembno vedeti, da ni nadomestek za tradicionalno medicinsko oskrbo, jo pa krasno dopolnjuje.

Obiščite ezoterični tempelj in pričnite pot zdravega življenjskega sloga z diagnostiko čaker in ugodnimi zvočnimi kopelmi.

Vabljeni.