Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne selitve pohištva in odvozi na deponijo, Štajerska, Pomurje, Celje, M TOP d.o.o.

Se selite? Bi radi svoj dom očistili krame, kaj odpeljali na deponijo? Iščete podjetje, ki nudi več storitev, ne samo selitev? Bi poleg odvoza na deponijo, selitve, potrebovali tudi storitve čiščenja, mogoče beljenje?

M TOP, gradbeništvo, trgovina in druge storitve, d.o.o. iz Maribora, je pravi naslov za vas!

Pomagamo vam pri:

  • odvozu starega pohištva na deponijo,

  • čiščenju tlakovcev fasad in streh,

  • mednarodnih selitvah (selitve hiš - poslovnih prostorov),

  • selitvah težjih predmetov,

  • pohištvo tudi po potrebi demontiramo ali zmontiramo,

  • urejanju okolice (obrezovanje sadnih dreves, košnje zelenic, obrezovanje živih mej, čiščenje zelenic, mulčenje...)

Svoje storitve nudimo pretežno po Štajerskem, Pomurju, Savinjskem in tudi po tujini.

Pomagamo vam pri selitvi ali pospravljanju! Naše podjetje za ugodne selitve pohištva in odvoze na deponijo na območju Štajerske, Pomurja in Celja, vam zagotavlja zanesljive in stroškovno učinkovite storitve, ki vam omogočajo preprost in brezskrben postopek premikanja pohištva ali odstranjevanja nepotrebnih predmetov.

Obrnite se na nas, ko se selite. Pridobite cenovno najbolj dostopno ponudbo, hkrati pa si zagotovite sodelovanje z zanesljivim, izkušenim podjetjem.

Smo hitro odzivni, prilagodljivi za vaše želje in potrebe in ter se držimo časovnih rokov. Za selitev oziroma prevoze tovora poskrbimo tako, da blago varno, nepoškodovano pride na cilj.

Ugodne selitve in prevoze na deponijo naročite že danes

Ponujamo ugodne storitve, saj se zavedamo, da je selitev ali odvoz na deponijo lahko finančno zahteven zalogaj. Zato vam ponujamo konkurenčne cene, ki vam omogočajo kakovostne storitve po dostopnih cenah.

Kos smo tudi večjim selitvam in kot že omenjeno selitvam težjih predmetov. Ne glede na obseg selitve ali odvoza na deponijo, smo prilagodljivi vam. Lahko sodelujemo z vami pri načrtovanju in izvedbi, da bo proces potekal brez neprijetnih presenečenj.

Zaupanje strank nam veliko pomeni, zato se zavzemamo za zanesljivo in varno izvedbo vsake selitve ali odvoza na deponijo, saj je zadovoljna stranka najboljša referenca in takih si želimo čim več. Vaše pohištvo in predmeti bodo v varnih rokah, medtem ko se vi lahko osredotočite na druge stvari.

Oddajte povpraševanje ali nas pokličite na zgoraj objavljeno številko. V najkrajšem možnem času vam bomo pripravili ponudbo in se dogovorili za sodelovanje.

Uskladili se bomo glede možnih datumov selitve, lokacije prevoza in ostalih vaših zahtev.

Poskrbeli bomo, da bo selitev potekala brez težav in da boste z veseljem še večkrat odvoz na deponijo in preostale naše storitve, naročili pri nas v Mariboru, na Štajerskem.

Ne čakajte več! Za hitro, zanesljivo in ugodno selitev pohištva ali odvoz na deponijo na območju Štajerske, Pomurja in Celja nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali pri vašem projektu.

Preverite ponudbo - veselimo se sodelovanja z vami!