Nazaj na seznam zadetkov

Ugodni prevozi tovora po Sloveniji

Svet je vedno bolj povezan in razno blago, mora vsak dan potovati iz enega konca na drugi. Tovor bomo za vas prepeljali na vam želeno lokacijo.

Ugodna storitev transporta blaga

Pri podjetju JASENC d.o.o. imamo svoj lasten vozni park z vozili, s katerimi prevažamo tovor po celotni Sloveniji.

Podjetje smo ustanovili leta 2003 in že 20 let skrbimo, da naše stranke po celotni Sloveniji pravočasno prejmejo svoj tovor.

V našem podjetju izvajamo transport, prevoze, prevoz tovora, prevozništvo in tovorni prevoz.

Naš vozni park je sestavljen iz sodobnih transportnih vozil, katere upravljajo izkušeni in zanesljivi šoferji. Zanesljivi so tudi naši ostali sodelavci.

Sedež našega podjetja se nahaja na Dolenjskem, a ker smo tako mobilni, izvajamo prevoze po ugodni ceni po celotni Sloveniji.

Stranke nam svoj tovor zaupajo

Stranke, s katerimi sodelujemo so z nami zadovoljne, saj s številnimi sodelujemo že vrsto let. Naše stranke so nam izjemno pomembne, zato se držimo vseh dogovorov, ki jih s stranko sprejmemo.

Naše glavno načelo je, da za vas zagotovimo ugoden in kvaliteten prevoz tovora po celotni Sloveniji. Zamudnikov ne mara nihče, zato dostavljamo naš tovor znotraj določenega časovnega roka.

Skrbimo, da boste imeli dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Za vas bomo poiskali najbolj ugodno rešitev, da bo tovor dostavljen pravočasno in ustrezno.

Pošljite nam ponudbo in lahko se dogovorimo za kratkotrajno ali dolgoročno sodelovanje.